16-08-2014, 04:23
prawdopodobnie była to wina wirusów ponieważ po "przeczyszczeniu" kompa skanami (co było w innym temacie) nie padł ani razu więc uznaję za rozwiązane
Komputer wyłącza się
|
16-08-2014, 04:23
prawdopodobnie była to wina wirusów ponieważ po "przeczyszczeniu" kompa skanami (co było w innym temacie) nie padł ani razu więc uznaję za rozwiązane
27-08-2014, 09:07
Tutaj masz podobny problem, tylko, że związany z laptopami: http://pwsz-tarnow.edu.pl/Laptop-sam-si%...ponownie-t
Poczytaj, może coś znajdziesz dla siebie rozwiązanie tego problemu.
komputer wciąż się resetuje
sprawdziłem dysk MHDD i znalazł 1 bad sektor
07-09-2014, 01:18
Zrób tak:
Właściwości systemu>Zaawansowane>Uruchamianie i odzyskiwanie>odznacz Autmatycznie uruchom ponownie. Być może wyskakuje Ci bluescreen, ale komputer się resetuje i Ci tego nie pokazuje. Jak będzie bs to można pomyśleć nad czymś. ![]()
to nie bluescreen, oraz po wymianie zasilacza problem wystepuje nadal..
Może to karta graficzna? Jeśli masz zwykłą + zintegrowaną, to spróbuj przełączyć się na zintegrowaną.
Jeśli nie... To nie wiem, nie znam się na kartach graficznych. U mnie czasami pomaga w różnych problemach z grami.
mam tylko zintegrowaną
dziwna sprawa.. przeczyściłem procesor i nawet działało to co wcześniej nie zaczynałem wstępnie sprawdzać, jest ok, no to idę oglądać film.. i wywalił
24-10-2014, 23:47
Próbowałeś aktualizować sterowniki chipsetu ?? Ja używam tego programiku do wyszukiwania sterów które należy z'updatować. Miałem podobny problem ,ale w moim przypadku okazało się że nie mam zaktualizowanych sterowników do magistralki PCI.
Ps. Nie miałem zintegrowanej ,ale spróbować nie zaszkodzi . DriverAgent
03-11-2014, 23:45
Możesz sprawdzić RAM memtestem i zobaczyć czy z nim wszystko jest ok.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|