Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! v
« Wstecz 1 ... 11 12 13 14 15 ... 62 Dalej »

Hi y'all!
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Hi y'all!
WindMill96 Offline
Wszechgracz
*
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Wink  05-08-2014, 16:26 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-08-2014, 16:31 przez WindMill96.)
Witam wszystkich jako newbie na arhn.eu! ;]

Jestem Paweł, 18-latek (czytaj n00b) z Dolnego Śląska ;]
Grami interesuję się (ba, pasjonuję ;3 ) od dzieciaka. Do komputera dorwałem się już w wieku 5 lat, a moimi pierwszymi grami były : Shogo MAD, Dink Smallwood (moje osobiste guilty pleasure), Age of Empires 2 i Diablo 2. Następnie dostałem mojego ukochanego konsolka, leciwe już PS1, którego katowałem dniami i nocami ;]. Potem w międzyczasie wpadło mi w ręce PSP i na bardzo krótki okres czasu PS3, jednak obecnie jestem graczem niemal w 100% Pecetowym ;]
Same komputery również mnie interesują, jestem uczniem technikum informatycznego i swoją przyszłość wiążę z tą branżą ;]
Moją absolutnie ukochaną grą jest Gothic 2 : Noc Kruka, które wymaksowałem już chyba ok (nie żartuję) 15 razy Winking
Mimo to nie pozostaję monogamistą w grach i ograłem naprawdę wiele pozycji, gdyż gram nieprzerwanie od wspomnianego wieku 5 lat, czyli łącznie już 13 ( NOLIFE ALERT!)

Zatem jeszcze raz po tym przydługawym wstępie - Witam wszystkich i mam nadzieję pozostać z wami jak najdłużej i wspólnie wspierać działanie ARHN.EU Winking
Pozdro! I can see my house from here!
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 13-06-2025, 16:19 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.