Liczba postów: 27
Liczba wątków: 16
Reputacja:
0
Witam kupiłem dzisiaj diablo 2 w biedronce i po włożeniu płyty wyskakuje mi tylko opcja odinstalowania , zamknięcia , kontaktu i jakiejś instrukcji . Wydaje mi się że może to być wina nieoryginalnego diablo jeszcze z pirackich lat .
Byłem głupi i chciałem je usunąć więc usunąłem ikonke ( tak wiem byłem idiotą ) . Jak to mogę ogarnąć żeby normalnie zainstalować to diablo z płytki ?
Liczba postów: 73
Liczba wątków: 10
Reputacja:
14
spróbuj włożyć płytkę i odinstalować. Jeżeli się uda to zainstaluj normalnie z płyty
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Jeśli to nie zadziała, to spróbuj jakimś programem do odinstalowywania plików [np Total Uninstall - ma darmową wersję na (chyba) miesiąc].
Liczba postów: 183
Liczba wątków: 13
Reputacja:
11
A po co jakiś program jeśli można wejść po prostu w Panel Sterowania Windows i klinąć "usuń program" ? :o
Liczba postów: 183
Liczba wątków: 13
Reputacja:
11
Tajemna dla kogoś kto pisze temat jak odinstalować grę :P
Liczba postów: 23
Liczba wątków: 2
Zacznijmy od tego, że obecny system nagrywania Diablo 2 nawet z LoD zmienił się diametralnie. Ostatnio zakupiłem płytkę nowego wydania Diabołka 2. I, że brzydko ujmę gawno. Bo płyta LoD nie chce ni cholery współgrać z moim starym wydaniem gry. Więc zależy jakiego wydania masz płytki Diablo 2.
Liczba postów: 10
Liczba wątków: 2