Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! v
« Wstecz 1 ... 4 5 6 7 8 ... 62 Dalej »

Good Morning. : D
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Good Morning. : D
Shauma Offline
Konto Nieaktywne
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 1
Big Grin  27-09-2015, 16:15
Siemano. : D. Można?
Moje prawdziwe imię raczej nie musi być ujawniane. Mam 20 wiosen na karku.
Małą dzieciną będąc
już miałam styczność z grami. Wiadomo jak wiele osób - legendarny szaraczek. Spyraki, Crashe , Raymany i Croc'i : D. Z wiekiem pchałam się w poważniejsze tytuły. Moją ukochaną serią gier jest Metal Gear. Pewnie mało orginalne ale co mi tam. : D. Serwis Arhn poznałam przypadkiem rok temu przez timewarp wspomnianego wcześniej szaraczka.
Poza grami gustuję również w anime. Nie jestem żadną tru otaku ale mam za sobą około 50 tytułów i lista ciągle się powiększa.
Pozatym to gitara, dobre żarcie, motory (motocykle kmiocie! Laughing), asg i ostatnio rysunek.
Grunio moim nałogiem. Heart
Jeśli ktoś chętny do popisania to ja... bardzo chętna. Może by się jakiś chętny znalazł. ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Szukaj
Odpowiedz
dzej Offline
VIP
Liczba postów: 416
Liczba wątków: 27
Reputacja: 195
27-09-2015, 16:46 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-09-2015, 16:52 przez dzej.)
Metal Gear? Wielki dzej paczy

Witamy serdecznie w naszej bogatej społeczności, zapraszam do dyskusji na temat metal giru na shoutboxie, temat ciągle gorrący po premierze phantom pain I'm OK with this.
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
romekb Niedostępny
twój stary
**
Liczba postów: 59
Liczba wątków: 1
Reputacja: 59
27-09-2015, 17:24
Nowa użytkowniczka? Witaj na forum.
Oczywiście, że można.

Ewidentnie, jako, że to forum o grach, znajdziesz tutaj sporo osób chętnych do rozmowy o retro, w tym PSX.
Luźne dyskusje najczęściej toczą się na forumowym shoutboksie, na który zapraszam w swoim imieniu.
Ostatnio dużo też tam rozmów na temat najnowszej części serii Metal Gear. Pozdrawiam.

Creepy
Szukaj
Odpowiedz
Grodek Offline
Mistrz organizacji™
Liczba postów: 517
Liczba wątków: 9
Reputacja: 170
27-09-2015, 18:31
Witaj bardzo serdecznie.
Widzę, że lubisz Metaru Giru, to dobrze, im więcej osób do dyskusji, tym lepiej Wielki dzej paczy
Najwięcej ludzi chętnych do pogawędki znajdziesz na shoutboxie, to tam prowadzone są najczęściej rozmowy na wszelkie tematy.
Może się kiedyś lepiej poznamy Creepy
[Obrazek: 2cRw2zi.png]
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 14-06-2025, 08:43 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.