Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Gracze - Graczom › Teksty Użytkowników na Głównej
You Have to Win the Game-recenzja
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
You Have to Win the Game-recenzja
Cacer Offline
Konto Nieaktywne
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
17-07-2016, 13:32
You Have to Win the Game - to darmowa gra na Steama dla milośników gier retro.Gra ma 2 rodzaje kampani:classic i extra spicy.
Kampania extra spicy to zremixowana kampania zwykła.Do wyboru mamy również 3 tryby gry:classic,YOLO mode i cat dlc.
Na szczególną uwage zasługują 2 ostatnie tryby.Tryb YOLO mode pozbawia nas wszystkich checkpointów a cat dlc
daje nam możliwość grania kotem i 9 żyć (co jest dla mnie nie zrozumiałe bo w grze wogóle nie giniemy).
Dzięki temu gre możemy przechodzić aż 6 razy.
Sam ekran gry stylizowany jest na stary ekran automatowy.Gra posiada bardzo ładną 8-bitową grafike.
Co do ścierzki audio do nie mam jak się do niej odnieść bo jej brak co według mnie w grze jest karygodne.
Podczas gry będzie towarzyszyć nam wyłącznie cisza.Na pochwałe zasługuje proste i intuicyjne sterowanie.
Gra obsługuje również kontrolery co usieszy napewno graczy konsolowych.Według mnie gra jest napewno warta sprawdzenia.
                                                                                                                  Cancer
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 09-05-2025, 07:43 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.