08-06-2014, 17:51
Gaming Rooms
|
08-06-2014, 20:09
Część mojej kolekcji (która na żywo wygląda na zdecydowanie większą
![]() Pudełka z PC walają się na niższych półkach, a reszta oczywiście na steamach. O "Gaming Roomie" nie ma co jeszcze mówić, gdzieś za dwa miesiące będę się wyprowadzał, i wtedy pomyślę o czymś, bo jak na razie to jest chaos i koty ![]() ![]() ![]()
jest styl
Jest i spam. Kolejne ostrzeżenie do kolekcji. Forum to nie czat, a miejsce na możliwie elokwentne wypowiedzi. Ponownie zachęcam do przestudiowania regulaminu.
04-08-2014, 15:05
Aktualizacja mojego Gaming Roomu
![]() ![]() Na początek stand, który dostałem od Linka ![]() ![]() ![]() Oto mój mały regalik z wszystkimi grami na fizycznych nośnikach. NA samej górze stoją pudła po konsolach/akcesoriach. Po bokach wiszą smyczki z Arhn.eu, Grmytatywnie lub medale. ![]() Na pierwszej półeczce poukładane są gry na Peceta(m.in. Kolekcjonerka Ghost Recon Phantoms), mangi i cuksy z figurką Mariana ![]() ![]() Na drugiej półce mam również gry Pecetowe i Pegasusa (Za figurką są wersję pudełkowe Deponii 1&2, Binary Domain, Postala X Anniversary i Music Master Chopin ![]() ![]() Gry Pecetowe i PS2, na szczególną uwagę zasługuję Persona 4, która jest jedną z perełek w kolekcji ![]() ![]() Na czwrtej półeczce poukładane są gry na PS2, Xboxa, Gry Pecetowe oraz Cd-action i różnego rodzaju gadżety. ![]() Na ostatniej półce mamy Big Boxy i magazyny Cd-action oraz Playboxa. ![]() Obok oczywiście jest telewizor z odpaloną Personą ![]() ![]() Z konsol oczywiście mam PS2 z Eyetoyem, X360 z Kinectem i Pegasusa. ![]() Moje stanowisko pracy/grania ![]() ![]() A na ścianie Plakat z Titanfalla i rysunki ![]()
04-08-2014, 17:02
Moj room, nagrany jakiś czas temu, choc ani kolekcjonerem ani hipergraczem nie jestem, tylko zwykłym zbieraczem
https://www.youtube.com/watch?v=pX5BYQWS...IVGLqBEBhw zmieniło się tylko: - ustawienie rzeczy na wiszącej półce z półką na filmy, - regalik obok Oreo został zamien inny na inny,fajniejszy,
Myk, myk, myk disco polo, Polo, polo, polo. Myk, myk Elegancja - Francja
30-08-2014, 11:25
Witam. Od razu na wstępie powiem że mój pokój nie wygląda tak fajnie jak wasze.
![]() ![]() Zdjęcie ogólne mojego centrum sterowania światem. ![]() Tutaj jest nietypowa kostka rubika, która jest łatwiejsza od zwykłej. Plakat z Kac Vegas III, 2 pady i różne inne przedmioty. ![]() Tutaj mój biały Xbox 360, monitor 21.5" BENQ G2220HDA, Lipton o smaku zielonej herbaty, od którego wcale nie jestem uzależniony. ![]() Tutaj moja skromna kolekcja gier na PC i jeszcze skromniejsza na X360, gry z CD-Action, portfele, karty do gry i Dumny Krzyżak podtrzymujący gry przed przewróceniem. ![]() tutaj miejsce do siedzenia i do spania. ![]() Tutaj stolik nocny z funkcją siedzenia jeżeli przyjdą goście. Przeważnie leży tu jeszcze mój Galaxy s2 ale nim robiłem zdjęcia (co widać). ![]() ![]() Moja szafa z plakatami, na której znajdują się moje wszystkie 3 kolekcjonerki. ![]() A tutaj ostatnie elementy mojego pokoju gracza. Są to Red Faction Armageddon w edycji specjalnej i pre-order Tomb Raidera ze steelbookiem. To by było na tyle. Wiem że jakość zdjęć jest słaba ale tak jak już wspominałem robiłem je Galaxy s2. Pozdrawiam! ![]() ![]() Konsole które posiadam: XBOX 360 Konsole które zamierzam w najbliższym czasie kupić: Nintendo DS, Playstation 1, Playstation 2, Nintendo 3DS, Nintendo 2DS, Playstation Vita |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości