Liczba postów: 316
Liczba wątków: 18
Reputacja:
223
Nie ma to jak odrzut M60 w 1:00 i przecięta szyja w 1:06... ale co ja się czepiam! To trailer dopiero!
Liczba postów: 517
Liczba wątków: 9
Reputacja:
170
10-07-2013, 20:12
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-07-2013, 20:35 przez Grodek.)
Czy tylko ja mam wrażenie, że Rambo wygląda jak figurka Action Man?
Liczba postów: 0
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Nie rozumiem, dlaczego wszyscy od początku skreślają tę produkcję. Grafika jest tak prawdziwa, że można pomylić z prawdziwością, a i realizm wybuchów, już o przecięciu szyi w 1:06 nie wspominając, jest przecież powalający. Nie wiem, jak wy, ale ja leżę do teraz.
Liczba postów: 138
Liczba wątków: 14
Reputacja:
8
W sumie faktycznie wygląda jak Rambo, który na wszystkich filmach wyglądał jakby Pocił się słońcem :v
Liczba postów: 1
Reputacja:
0
Oby nie podzielił losu innych gier na filmowych licencjach. Naprawdę lubię książkę i film, więc życzę tej grze jak najlepiej.
Liczba postów: 276
Liczba wątków: 14
Reputacja:
130
Nie wygląda to dobrze - ten trailer wygląda jakby miał co najmniej kilka lat (a może i kilkanaście) może chodziaż gra ta będzie grywalna (Taa, jasne...)
Liczba postów: 0
Reputacja:
0
Ja jestem jednak sceptyczny, studio Teyon ma trochę gier na koncie ale nie są one jednak "przełomowe" więc i tu się cudu nie spodziewam. Jednak mam nadzieję że nie podzieli losu "Uprising44: The Silent Shadows" studia DMD Enterprise.
Liczba postów: 7
Reputacja:
1
Wizualnie wygląda to łagodnie mówiąc nieciekawie, liczę jednak na odmóżdżający gameplay wtedy na pewno się skuszę na spróbowanie tej oszałamiającej polskiej produkcji