Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › PC v
« Wstecz 1 ... 26 27 28 29 30 ... 41 Dalej »

Szybkie tworzenie screenshotów
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Szybkie tworzenie screenshotów
szezjo Offline
TORCHIC! :3
**
Liczba postów: 103
Liczba wątków: 13
Reputacja: 13
11-12-2013, 18:22
Witajcie. Dziś kieruję do Was pytanie odnośnie PCtów. Mianowicie, jaki polecalibyście program do tworzenia szybkich zrzutów ekranu nieminimalizujących jednocześnie gry i niepytających się o nazwę pliku itd. Coś w stylu zrzutów ekranu na Steamie, ale żeby Steama nie wymagało.
Po prostu potrzebuję programiku, dzięki któremu wcisnę jeden guzik i screen gotowy do dalszego użycia. Dziękuję za odpowiedzi.. Smiling
Mój kanał o grach, z którego filmiki ktoś podobno kiedyś obejrzał Grinning
Szukaj
Odpowiedz
guy_fawkes Offline
SNES
Liczba postów: 363
Liczba wątków: 1
Reputacja: 63
11-12-2013, 18:25
FRAPS (w darmowej wersji zrzuca zawartość do plików BMP, zajmujących dość dużo miejsca) albo PlayClaw.
Nieźle działa też przeznaczony ogólnie do programów (nie tylko gier) Gadwin PrintScreen, który jednak trzeba najpierw skonfigurować, żeby robił wszystko automatycznie.
[Obrazek: fs.png]
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Piromaniaq Offline
Jamraj pasiasty
**
Liczba postów: 194
Liczba wątków: 4
Reputacja: 69
11-12-2013, 18:25
Polecam Ci w tym celu program MSI Afterburner. Sam używam go do robienia screenów i sprawdza się świetnie. Grinning
Szukaj
Odpowiedz
HackBoy Offline
BANNED
Liczba postów: 370
Liczba wątków: 65
Reputacja: 77
11-12-2013, 19:05
Ja polecam Screenpresso... wystarczy ustawić pod 1 przycisk i zrzuca cały ekran do wybranego folderu o nic nie pytając Smiling
"Nie ważne na czym grasz... ważne, że grasz"
[Obrazek: 2efkgah.jpg]
Szukaj
Odpowiedz
szezjo Offline
TORCHIC! :3
**
Liczba postów: 103
Liczba wątków: 13
Reputacja: 13
11-12-2013, 19:18 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-12-2013, 22:18 przez szezjo.)
Uuu... nie tak szybko Grinning

Dzięks, wypróbuję wszystkie programy, choć MSI Afterburner pewnie nawet mam zainstalowany, a FRAPS mi zamula kompa. :/

EDIT: A więc spróbowałem MSI Afterburner i Screenpresso i mogę przyznać, że jestem zadowolony ze względu na jakość, małą widoczność kompresji, jak i dodatkowe możliwości np. nagrywanie wideo. Co prawda mógłbym sprawdzić PlayClawa, ale po co, skoro mam już swoich faworytów.

Tak więc, wielkie dzięki za pomoc i myślę, że ostatecznie temat jest do zamknięcia Smiling

EDIT2: PlayClawa nie sprawdzę na pewno, bo nie marzę o programiku, którego używać będę mógł 30 dni, więc.. Screenpresso rządzi.
Mój kanał o grach, z którego filmiki ktoś podobno kiedyś obejrzał Grinning
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 03-06-2025, 04:04 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.