Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › arhn.eu › Z Głównej... v
« Wstecz 1 ... 13 14 15 16 17 ... 43 Dalej »

Assassin's Creed IV: Black Flag
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Assassin's Creed IV: Black Flag
Chmurowaty Offline
I Am Ultraviolet
Liczba postów: 399
Liczba wątków: 25
Reputacja: 163
11-12-2013, 21:02
Przed rozpoczęciem gry bardzo obawiałem się spotkania z tym tytułem. Mając na uwadze poprzednie odsłony, aż skręcało mnie na samą myśl o identycznej rozgrywce, nudnym bohaterze i miałkiej fabule toczącej się od kilku lat i nie potrafiącej przestać. I, prawdę mówiąc, był to jeden z największych błędów w moim życiu. Pozwolę sobie zaryzykować stwierdzenie, że <em>Black Flag</em> to najlepszy <em>Assassin’s Creed</em>, jakiego wydano do tej pory. Zmian nie ma wiele, więc gra nie jest może czymś rewolucyjnym, bo w głównej mierze napotkamy tu stare schematy ulepszone i dopasowane do obecnego klimatu.

By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Assassin's Creed IV: Black Flag
Szukaj
Odpowiedz
Dark-Crash-One Offline
Nothing is true, everything is permitted
*
Liczba postów: 23
Liczba wątków: 1
Reputacja: 3
11-12-2013, 22:16 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-12-2013, 22:22 przez Dark-Crash-One.)
2/10
A tak serio, recka według mnie ciekawi fajnie się ją czyta, good job Bro, byle tak dalej.
(Tylko przemyśl, niektóre zdania w następnych tekstach by były bardziej logiczne :P)
Szukaj
Odpowiedz
Akkarin Offline
Pong
*
Liczba postów: 8
Liczba wątków: 4
Reputacja: 0
11-12-2013, 23:13
Po pierwsze "Szant" nie "Szantów" Grinning Jestem wyczulony na tym punkcie więc sorki Grinning
Po drugie recenzja mega. Zawarłeś w niej klimat tej niezwykłej opowieści a o to w tym chodziGrinning
Szukaj
Odpowiedz
Chmurowaty Offline
I Am Ultraviolet
Liczba postów: 399
Liczba wątków: 25
Reputacja: 163
11-12-2013, 23:18
@Akkarin, dziękuję za poprawienie mnie. Byłem przekonany, że jest to poprawna odmiana. I również cieszę się, że najwidoczniej udało mi się przerzucić klimat gry w suchy tekst Smiling
Happy to be on the food chain at all.
[Obrazek: Chmurowaty.png]
Szukaj
Odpowiedz
farmaceuta Offline
Final Fantasy Fan
Liczba postów: 440
Liczba wątków: 12
Reputacja: 38
12-12-2013, 00:28
W 4 akapicie od końca napisałeś "wojna secesyjna" a powinna być wojna o niepodległość, bo w wojnie secesyjnej walczyły USA i CSA (czyli Konfederacja) i trwała w latach 1861 - 1865. Takie małe historyczne skorygowanie.
Szukaj
Odpowiedz
madhammmster Offline
Pong
*
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 2
12-12-2013, 01:43
Good job raz jeszcze. Zabrakło mi tylko wzmianki o dodatku do AC dostepnego na platformy mobilne (przynajmniej tak mi się o uszy obiło, coś w rodzaju mapy chyba). Można by było recke o taką informacje uzupełnić.
A tak to jeszcze raz naprawdę dobrze się czytalo, ale w sumie pisanie na temat dobrej gry to sama frajda :-) czyż nie?
Szukaj
Odpowiedz
Joony Offline
HOPEK
**
Liczba postów: 93
Liczba wątków: 5
Reputacja: 20
12-12-2013, 10:54
madhammmster też mi tego zabrakło, ta aplikacja jest strasznie przydatna bo to nie tylko mapa. Są w niej statystyki, dostęp do floty, wszystkie dane (info o lokacjach, postaciach itd.), mapy skarbów oraz wspomniana mapa. Sam jej używam jest b.dobra. Samą recenzje czyta się bardzo miło, też myśle że to najlepsza część.
[Obrazek: 1133864.png]
Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'arhn.eu' rozdział XLVIII pkt. π.
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
kęsik Offline
Pong
*
Liczba postów: 8
Liczba wątków: 2
Reputacja: 2
12-12-2013, 19:38
Recka bardzo fajna, nie ma do czego się przyczepić.
Co do samej gry, jest dobra może nawet bardzo dobra. Świetny klimat i audio, nawet główny bohater w porównaniu do Connora jest mistrzostwem. Jednak mimo wszystko bardziej podobał mi się ACII i Revelations.
PS. Jakieś dziwnie znajome te skriny w recenzji Torll
Szukaj
Odpowiedz
ExtremeRecQ Offline
Pong
*
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
12-12-2013, 22:31
Świetna recenzja. A co do gry bardzo fajna ale wolę jednak ACI, ACII i Revelations
Szukaj
Odpowiedz
amozabel Offline
n00b
*
Liczba postów: 0
Liczba wątków: 0
18-12-2013, 14:22
Bardzo obiektywna i rzeczowa recenzja.
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 12-05-2025, 20:31 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.