Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › Nintendo › Wii U v
« Wstecz 1 2

Wii U problem z coopem i kontrolerami
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Wii U problem z coopem i kontrolerami
WookieCookie Offline
Pong
*
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Question  15-12-2013, 01:31
Witam
Mam pytanie odnośnie gier w coopie dla wii U. A mianowicie który kontroler wybrać aby można było grać w więcej gier (wiilot czy może wii u pro controler)?
Priorytetami dla mnie są gry typu mario (super mario 3d world) i rayman legends oraz zelda the wind waker HD ? Ile kontrolerów kupic aby zagrać w te tytuły ? (będę grać we dwójkę z kolegą)

Proszę o szybką odpowiedź !
Szukaj
Odpowiedz
ichabod Offline
Rycerzyk Sony
Liczba postów: 282
Liczba wątków: 4
Reputacja: 231
15-12-2013, 02:36
Wind Waker HD jest przeznaczony dla jednego gracza, więc standardowy padlet wystarczy. W Super Mario 3D World czy Rayman Legends padlet służy jako kontroler dla jednego gracza, dla drugiego musisz dokupić jeszcze jeden kontroler, obojętnie czy będzie to Wii Remote czy Pro Controller. I analogicznie dla każdego kolejnego gracza potrzebny będzie kolejny kontroler. W New Super Mario Bros. U gracz używający padletu nie wciela się w żadną grywalną postać, więc będziesz potrzebował wiilota/pada dla każdego gracza, który będzie chciał grać.
[Obrazek: 2012-12-21_1230.png]
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
WookieCookie Offline
Pong
*
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
15-12-2013, 14:35
(15-12-2013, 02:36)ichabod napisał(a): Wind Waker HD jest przeznaczony dla jednego gracza, więc standardowy padlet wystarczy. W Super Mario 3D World czy Rayman Legends padlet służy jako kontroler dla jednego gracza, dla drugiego musisz dokupić jeszcze jeden kontroler, obojętnie czy będzie to Wii Remote czy Pro Controller. I analogicznie dla każdego kolejnego gracza potrzebny będzie kolejny kontroler. W New Super Mario Bros. U gracz używający padletu nie wciela się w żadną grywalną postać, więc będziesz potrzebował wiilota/pada dla każdego gracza, który będzie chciał grać.
Dzięki do zamknięcia.
Szukaj
Odpowiedz
dotz Offline
Pong
*
Liczba postów: 12
Liczba wątków: 3
Reputacja: 2
03-01-2014, 14:28
(15-12-2013, 02:36)ichabod napisał(a): obojętnie czy będzie to Wii Remote czy Pro Controller
Dla gry na pewno, ale czy dla gracza? :-) Kupiłem Pro Controller właśnie po to, żeby grać w Super Mario 3D World i jest znacznie lepiej, niż na Wiimote. Na Wiimote jakoś nie potrafiłem wyczuć głębi, nieprecyzyjnie się nim posługiwałem, a na Pro jest super. Dodam, że przed Wii U miałem rok Xboxa :-)
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 15-06-2025, 00:55 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.