Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! v
« Wstecz 1 ... 19 20 21 22 23 ... 62 Dalej »

Hejaszki ;3
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Hejaszki ;3
Hnacia Offline
Master of disaster
*
Liczba postów: 8
Liczba wątków: 1
Reputacja: 1
27-02-2014, 23:43
Witam, jestem Hnacia. Z góry zaznaczę, że jestem kochającą mówić o sobie gadułą i bardzo przepraszam, jeżeli długość tego wątku przekroczy standardy i wyjdzie poza ramy przedstawiania się.
Jestem niezwykle roztargniona i zapominalska. Mieszkam w małej wioseczce obok małego miasteczka w małym pokoiku z czerwonymi ścianami i bardzo wolnym internetem. To tłumaczy moją (lekką!) agresję i wieczną chęć do jakichkolwiek gorących dyskusji. Mam okropny i głośny śmiech, rude włosy i 167 cm wzrostu. Przygotowuję się do matury, po której chce studiować matematykę i informatykę. Uwielbiam Leonarda da Vinci. Wolny czas spędzam na graniu (no kto by się spodziewał?) i naprawianiu internetów oraz uświadamianiu ludziom, że się mylą. Strasznie masochistyczne zajęcie.
Od ponad roku regularnie oglądam filmy na waszym youtubowym koncie, jakiś czas temu zostało mi polecone to forum. No i po miesiącu (dwóch?) znalazłam w sobie tyle odwagi, aby się przedstawić. Zarejestrowałam się w nadziei na poznanie ludzi, którzy naprawdę mogliby dzielić ze mną pasję. Ludzi, którzy nie zachowywaliby się... źle, gdy dowiadują się, że jestem dziewczyna i gram. Poza tym, że teksty "wyjdź za mnie" są głupie, uważam, że grających dziewczyn jest tak wiele, że nie powinnyśmy się już niczym wyróżniać. Oho, zaczynam zmieniać temat, typowe Winking
Jestem wielka fanką RPG-ów, gier Indie oraz wszelakich gier, w których fabuła potrafi mnie naprawdę poruszyć. Jak na razie udało to się tylko "To the moon" (ryczałam jak bóbr) i "Bioshock'owi" (jak ktokolwiek mógł chcieć wykorzystać te śliczne, małe, przerażone dziewczynki tylko i wyłącznie w zamian za Adama?!). Mam w swojej kolekcji około 120 gier i cały czas ja powiększam (staram się głównie o te pudełkowe, jednak nie odmawiam sobie promocji na Steamie i Humble Bundle).
Obecnie jestem pecetowcem, jednak z racji faktu, że w te wakacje mogę pracować dłużej nić dwa miesiące, mam zamiar zakupić sobie Nintendo 3DS i Xbox 360.
I to chyba wszystko o mnie. Ostrzegałam, że będzie długo Winking
Roses are red, violets are blue, fuck you.
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Piromaniaq Offline
Jamraj pasiasty
**
Liczba postów: 194
Liczba wątków: 4
Reputacja: 69
27-02-2014, 23:50
Hej!
Mam nadzieję, że miło spędzisz tu wolny czas Smiling
A tak poza tym to jaki jest twój ulubiony RPG?
Szukaj
Odpowiedz
Mkali Offline
Pan od ostówek
*
Liczba postów: 896
Liczba wątków: 47
Reputacja: 223
27-02-2014, 23:53
Hej Hnacia! Witamy ciebie w naszej "arhynowskiej" społeczności! Też ryczałem przy "To The Moon" i jestem tegorocznym maturzystą Bitch please! Mam nadzieję że zostaniesz z nami na dłużej i zapraszamy na Shoutboxa i naszego Teamspeaka Grinning
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Hnacia Offline
Master of disaster
*
Liczba postów: 8
Liczba wątków: 1
Reputacja: 1
27-02-2014, 23:54 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-02-2014, 23:56 przez Hnacia.)
Straszny banał, ale Skyrim skradł moje serce Winking Nie wiem dlaczego zawsze czuje się winna, kiedy coś takiego piszę. No i oczywiście nasz rodzimy Wiedźmin (zabijcie mnie, ale wole pierwszą część). Chciałabym rzucić jakimś "Baldur's Gate", ale nie mogę się przekonać do tych starszych ;c

Jejku, zawsze chciałam coś powiedzieć na Shotboxie, ale tam wszyscy się znają i zawsze się boję, że niepotrzebnie się wtrącę do rozmowy i będę potraktowana jako nieproszony gość ;/
Roses are red, violets are blue, fuck you.
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Mkali Offline
Pan od ostówek
*
Liczba postów: 896
Liczba wątków: 47
Reputacja: 223
28-02-2014, 00:15
O to nie musisz się martwić Smiling
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 21-06-2025, 15:03 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.