Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! v
« Wstecz 1 ... 17 18 19 20 21 ... 62 Dalej »

Przywitanie
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Przywitanie
Catter Offline
Atari 2600
*
Liczba postów: 31
Liczba wątków: 10
Reputacja: 0
05-04-2014, 18:44
Cześć,

Mam na imię Piotrek, mam prawie 27 lat (sic!) i moją pasją są gry. Z tego też powodu trafiłem na to forum, poprzez kanał youtube. Najwięcej czasu od zawsze spędzałem przy strategiach w klimatach średniowiecza (Medieval 2: Total War rox!), jednakże w ostatnim czasie krótkie gry akcji częściej lądują na moim dysku twardym.

Jeżeli chodzi o sprzęt, to posiadam całkiem dobrego laptopa oraz konsolę PS3. To niestety tyle.

Jeżeli chodzi o prywatę, to pracuję jako tester oprogramowania, od roku mam wspaniałą żonę i mieszkam w Twierdzy Modlin.

Pozdrawiam całe Forum i społeczność ARHN.EU
Szukaj
Odpowiedz
Link Offline
The Hero of Rupees Ð ©
*
Liczba postów: 753
Liczba wątków: 113
Reputacja: 419
05-04-2014, 19:39
Witaj Piotrek,
nareszcie ktoś z mojej kategorii wiekowej Me Gusta Miło, że do nas wpadłeś, powiedz mi, w co maniaczysz na swojej plejce? Heart Ulubione gatunki gier?
Gratuluję hajtnięcia się, być może na mnie też już powoli czas? Nieee, jeszcze tyle gier do ogrania Winking
Szukaj
Odpowiedz
Catter Offline
Atari 2600
*
05-04-2014, 20:59
Jeżeli chodzi o PS3 to jest to moje trzecie podejście do tego sprzętu (wiem wiem jak to brzmi, ale szkoda czcionki na tą historię.. ; ) ). Aktualnie ogrywam Mafię 2. A na konsoli najlepiej bawiłem się przy serii Uncharted i God of War. Poza tym szukam ciągle inspiracji, gry która mnie wciągnie i nie pozwoli się oderwać - w tym celu obejrzałem chyba wszystkie recencje na kanale arhn.eu ale nadal nic nie znalazłem :P

ps. miło że jest tutaj ktoś urodzony w poprzednim stuleciu :P
Szukaj
Odpowiedz
Link Offline
The Hero of Rupees Ð ©
*
05-04-2014, 23:08
High V, splatynowałem wszystkie 3 części Uncharted i 6 God of War - uważam, że to bardzo fajne exy (szczególnie Uncharted) na mnie czeka jeszcze The Last Of Us, skoro podobały Ci się przygody Drakea to koniecznie obadaj tytuł.
Podpytuję o gatunki, bo może grasz w multi GTA V i chciałbyś pograć kiedyś z nami?
Szukaj
Odpowiedz
Catter Offline
Atari 2600
*
05-04-2014, 23:30
Nie posiadam niestety GTA V :/ ale noszę się z zamiarem kupienia. Jeżeli chodzi o multi, to znajomi z pracy krytykowali ostro ten tryb za mikropłatności bez których podobno nie ma się szans z ludźmi którzy takie koszty ponoszą
Szukaj
Odpowiedz
Link Offline
The Hero of Rupees Ð ©
*
05-04-2014, 23:33 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-04-2014, 23:34 przez Link.)
(05-04-2014, 23:30)Catter napisał(a): Nie posiadam niestety GTA V :/ ale noszę się z zamiarem kupienia. Jeżeli chodzi o multi, to znajomi z pracy krytykowali ostro ten tryb za mikropłatności bez których podobno nie ma się szans z ludźmi którzy takie koszty ponoszą

Wybacz za emotkę (ale tez powoli się przyzwyczajaj)- Bitch please! gramy ogromną ekipą, żaden z nas nie zapłacił nawet złamanego grosza przez system mikropłatności (chyba, że?Grempy Cat (He had fun once. And it was awful.) ) a bawimy się wyśmienicie, obejrzyj galerie ze spotkań. Więc wiesz, polecam sprawdzić osobiście.
Szukaj
Odpowiedz
Grodek Offline
Mistrz organizacji™
Liczba postów: 517
Liczba wątków: 9
Reputacja: 170
06-04-2014, 12:36
Witam na forum Smiling Widzę kolejnego posiadacza konsoli Sony, może zagra się kiedyś w coś na multiplayer?
[Obrazek: 2cRw2zi.png]
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 17-06-2025, 10:28 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.