Liczba postów: 739
Liczba wątków: 60
Reputacja:
172
Ja, Kicek i Dorsul będziemy!
Cytat:kenonon - 13-04-22:00 -- racja gdyby połączyli psnixbl w jednosć wyszło by cos pięknego niczym jezus
Liczba postów: 28
Liczba wątków: 3
Reputacja:
2
BENDE!!!!!!11 (W KOŃCU SIĘ ZALOGOWAŁEM!)
Liczba postów: 399
Liczba wątków: 25
Reputacja:
163
Jako, że wszyscy budzą się z ręką w nocniku. Napady są tylko 4-osobowe, więc musimy podzielić się na drużyny (co zresztą w sumie zrobiliśmy, ale niektórzy nie wiedzą co się dzieje), tak to wygląda póki co:
1 Drużyna:
1. Chmurowaty
2. Link
3. Dark Archon
4. Reoyeah
2 Drużyna:
1. Kicaken
2. Dorsul
3. Stivi(?)
4. Dorczenzo
3 Drużyna:
1. Pathmage
2. Kaczmar
3. Wojtex
4. Krzaku
Wychodzi na to, że jedna osoba jest rezerwowa, czyli magmus (trzeci skład nie jest oficjalny, zrobiłem go z osób które się zapisały a nie dobrały w drużyny). Jak widać Stivi nie jest pewny więc w razie czego ktoś może dojść do drużyny Kicakena. Prawdopodobnie będziemy się wymieniać drużynami w późniejszych etapach. Planujemy siedzieć na różnych pokojach TS żeby nie robić zbędnego chaosu i żeby komunikacja była w miarę zrozumiała. Jakieś sugestie, pytania?
Happy to be on the food chain at all.
Liczba postów: 739
Liczba wątków: 60
Reputacja:
172
Ja już wiem, że nie ściągnę tego za szybko, więc śmiało bierzcie rezerwowego za mnie :P
Cytat:kenonon - 13-04-22:00 -- racja gdyby połączyli psnixbl w jednosć wyszło by cos pięknego niczym jezus
Liczba postów: 753
Liczba wątków: 113
Reputacja:
419
JA PIERDOLE! Ogarniam temat z tym, piszę, ustalam termin, godzinę, itp... a powstrzymuje mnie od gry jakaś aktualizacja! Miałem pobrać grę o 21:55, a teraz czas pobierania aktualizacji pokazuje 5 godzin do końca pobierania, odpuszczam, życzę Wam przyjemnej gry, mi opadają ręce na to wszystko. Gruniopiątki? [*]