Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! v
« Wstecz 1 ... 31 32 33 34 35 ... 62 Dalej »

Kayshima - Hejos!
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Kayshima - Hejos!
Kayshima Offline
Assasin
*
Liczba postów: 29
Liczba wątków: 5
Reputacja: 3
13-05-2013, 02:28
Hejos! Nazywam się Sandra, postanowiłam przyłączyć sie do waszej społeczności ;]
Mam nadzieję, ze mnie miło przyjmiecie do swego zacnego grona.
Więc tak. Kocham światy fantasy, nie ważne czy to gry czy to książki, od czasów RTL'a i DBZ podążam śladami anime/mangi.
Jak w sumie widać po sygnaturze jestem posiadaczka konsoli ps3.
miłośniczką RPG, platformówek, sanboxów, rpg shooterów[taaa, borderki się kłaniają Winking], uwielbiam gry strategiczne.
Nie pogardzę dobrą książką, ja je wręcz połykam. Rzadziej oglądam filmy.
Jestem osobą otwartą na ludzi, lubie pożartować, powydurniać się, pośmiać w mając w tle odpaloną gre i dobre grono ludzi na skype/teamspeaku.
[Obrazek: Kayshima.png]
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
yamny Offline
Banned 4 Life
Liczba postów: 311
Liczba wątków: 12
Reputacja: 117
13-05-2013, 06:55
Cześć, jesteś kolejną przedstawicielką płci pięknej na forum! To forum (jak zresztą dużo innych) charakteryzuje się tym, że życie tętni na shoutboksie - jeśli masz zamiar podyskutować luźno na wszelkie tematy ze społecznością arhn.eu, to zapraszam do udzielania się właśnie tam Smiling
Szukaj
Odpowiedz
Link Offline
The Hero of Rupees Ð ©
*
Liczba postów: 753
Liczba wątków: 113
Reputacja: 419
13-05-2013, 09:39
Kolejna dziewczyna na forum Party! Robi się tu już całkiem przyjemnie Winking Witaj na forum, posiadasz PS 3, a na tym forum SONY = Heart Jeżeli lubisz rozmawiać na TS'ie to już dziś mogę Cię zaprosić na nasze cotygodniowe, sobotnie spotkania. Rozmawiamy sobie na nich z użyszkodnikami forum na tematy wszelakie.
Liczę też, że w przyszłości spotkamy się na serwerach jakiejś gry multi na PS 3, za sprawą "Lekkich grań" które zacząłem ostatnio organizować. Baw się dobrze Smiling
Szukaj
Odpowiedz
Kayshima Offline
Assasin
*
13-05-2013, 23:24
Dzięki za miły odzew panowie Winking
Nicely, z chęcią zawitam na TS'a tylko podesłałbyś mi namiary?
A co do multi bardzo chętnie, oczywiście jeśli będę miała tytuł w kolekcji lub nie będzie na chodzie u kolegów ;] Można gdzieś sie dowiedzieć kiedy takowe lekkie grania organizujesz?
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Link Offline
The Hero of Rupees Ð ©
*
Liczba postów: 753
Liczba wątków: 113
Reputacja: 419
14-05-2013, 00:18 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-05-2013, 00:21 przez Link.)
Oto dane naszego serwera TS:
nazwa: arhn.pl
hasło: arhn

Najbliższe spotkanie III stopnia odbędzie się w Uncharted 2 dnia 31.05.2013(piątek) lub 01.06.2013(sobota) - jeszcze się zastanawiam, w sobotę grywa więcej ludzi, ale trwają wtedy TSowe soboty, w piątek jest słabiej, ale nie kolidujemy z żadnym, wartym uczestnictwa wydarzeniem serwisu Winking Tak czy inaczej pojawi się odpowiedni temat tydzień przed eventem, a razem z nim planowana lista spotkań oraz mini regulamin Smiling
Szukaj
Odpowiedz
Kayshima Offline
Assasin
*
15-05-2013, 03:48
Okay forum ogarnięte mniej-więcej. Będę wiedziała gdzie się zgłosić Winking Ach, Uncharted 2... Jak ja dawno tam w multiku nie byłam. Na TS'a zawitam na dniach.
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 07-07-2025, 10:11 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.