Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Siemka, statnio pobralem gierke: Combat Arms ktora na moim sprzecie powinna chodzic bez lagow, a jednak je mam, i to spore!
Wymagania gry:
Pentium 3 1GHZ
512mb RAM
6GB na twardym
Moj sprzet:
Win7 ultimate(64bit)
4gb ram
Intel I2 (2.4GHZ)
Mobile Intel® 965 Express Chipset Family
Zbytnio sie na takich sprawach nieznam :C wiec prosze was o pomoc.
Liczba postów: 268
Liczba wątków: 14
Reputacja:
100
Winą, jak to nazwałeś, "lagów" może być zaśmiecenie systemu lub zbyt niska wydajność jednego z komponentów komputera. Obstawiałbym zintegrowaną kartę graficzną, która do gier zwyczajnie się nie nadaje.
Liczba postów: 267
Liczba wątków: 39
Reputacja:
64
Grafika to raz, dwa, że grając w Combat Arms powinieneś się liczyć z tym, że i na najlepszym sprzęcie będziesz miał laggi. Zależy to tylko i wyłącznie od łatek wydawanych przez Nexona, a wymagania które podałeś są już dawno nie aktualne. Pozdrawiam, prawie 4letni gracz w Combat Arms
Liczba postów: 42
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Combat Arms to również gra wymagająca internetu i to właśnie tu może kryć się źródło twoich "lagów".
Platformy: PS4,PSP, PSV, PC, Xbox 360, PSX, GBA, Android
Liczba postów: 17
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Podpinam się pod ten temat z swoim osobistym problemem.
Mam Risena 2 na steamie. Zaraz po odpaleniu gra chodzi mega płynnie, jednak po jakimś czasie gry zaczynają się stopniowe spadki płynności, aż do momentu w którym nie chcę już się dalej męczyć z klatkowaniem i uruchamiam grę ponownie. Wtedy znowu wszystko śmiga (do czasu). Sprawdzałem na każdych ustawieniach grafiki, zmieniałem rozdzielczość. Grę mam zaktualizowaną jako że jest to steam. Any help ?