Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › PC v
« Wstecz 1 ... 31 32 33 34 35 ... 41 Dalej »

Mam lepszy sprzet niz gra wymaga a jednak mam lagi :c
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Mam lepszy sprzet niz gra wymaga a jednak mam lagi :c
nielegalnyKUBA Offline
Pong
*
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
08-08-2013, 04:17
Siemka, statnio pobralem gierke: Combat Arms ktora na moim sprzecie powinna chodzic bez lagow, a jednak je mam, i to spore!

Wymagania gry:
Pentium 3 1GHZ
512mb RAM
6GB na twardym

Moj sprzet:
Win7 ultimate(64bit)
4gb ram
Intel I2 (2.4GHZ)
Mobile Intel® 965 Express Chipset Family

Zbytnio sie na takich sprawach nieznam :C wiec prosze was o pomoc.
Szukaj
Odpowiedz
bleub Offline
VIP
Liczba postów: 268
Liczba wątków: 14
Reputacja: 100
08-08-2013, 09:16
Winą, jak to nazwałeś, "lagów" może być zaśmiecenie systemu lub zbyt niska wydajność jednego z komponentów komputera. Obstawiałbym zintegrowaną kartę graficzną, która do gier zwyczajnie się nie nadaje.
Szukaj
Odpowiedz
Witold Offline
I'M BAMAN
Liczba postów: 267
Liczba wątków: 39
Reputacja: 64
08-08-2013, 09:50
Grafika to raz, dwa, że grając w Combat Arms powinieneś się liczyć z tym, że i na najlepszym sprzęcie będziesz miał laggi. Zależy to tylko i wyłącznie od łatek wydawanych przez Nexona, a wymagania które podałeś są już dawno nie aktualne. Pozdrawiam, prawie 4letni gracz w Combat Arms
Szukaj
Odpowiedz
Czarkoman Offline
Atari 2600
*
Liczba postów: 42
Liczba wątków: 6
08-08-2013, 14:01
Combat Arms to również gra wymagająca internetu i to właśnie tu może kryć się źródło twoich "lagów".
Platformy: PS4,PSP, PSV, PC, Xbox 360, PSX, GBA, Android
Szukaj
Odpowiedz
nielegalnyKUBA Offline
Pong
*
Liczba postów: 2
08-08-2013, 16:29
Lacze mam dobre, ale mysle ze moze byc to wina wlasnie mojej karty :/ w kazdym badz razie dziekuje za pomoc! Smiling
Szukaj
Odpowiedz
Pchelkson Offline
Pong
*
Liczba postów: 17
Liczba wątków: 4
08-08-2013, 17:18
Podpinam się pod ten temat z swoim osobistym problemem.
Mam Risena 2 na steamie. Zaraz po odpaleniu gra chodzi mega płynnie, jednak po jakimś czasie gry zaczynają się stopniowe spadki płynności, aż do momentu w którym nie chcę już się dalej męczyć z klatkowaniem i uruchamiam grę ponownie. Wtedy znowu wszystko śmiga (do czasu). Sprawdzałem na każdych ustawieniach grafiki, zmieniałem rozdzielczość. Grę mam zaktualizowaną jako że jest to steam. Any help ?
Szukaj
Odpowiedz
Gazar Offline
SilverSiden
*
Liczba postów: 41
Liczba wątków: 2
Reputacja: 2
08-08-2013, 20:27
(08-08-2013, 17:18)Pchelkson napisał(a): Podpinam się pod ten temat z swoim osobistym problemem.
Mam Risena 2 na steamie. Zaraz po odpaleniu gra chodzi mega płynnie, jednak po jakimś czasie gry zaczynają się stopniowe spadki płynności, aż do momentu w którym nie chcę już się dalej męczyć z klatkowaniem i uruchamiam grę ponownie. Wtedy znowu wszystko śmiga (do czasu). Sprawdzałem na każdych ustawieniach grafiki, zmieniałem rozdzielczość. Grę mam zaktualizowaną jako że jest to steam. Any help ?

Wydaje mi się, że Ci się po prostu komputer przegrzewa (też mam spadki klatek kiedy gram w coś dłużej). Sprawdź sobie temperatury podczas ostrej pracy kompa i temperatury kiedy mało robisz na kompie, może przeczyszczenie go od środka pomoże.
Szukaj
Odpowiedz
grem Offline
Sturgeon's Law Advocate
Administrators
Liczba postów: 379
Reputacja: 223
08-08-2013, 20:35
(08-08-2013, 17:18)Pchelkson napisał(a): Podpinam się pod ten temat z swoim osobistym problemem.

jedno z popularnych rozwiazan dla kart gtx:
-odinstaluj sterowniki karty
-rebootnij system
-zainstaluj ponownie aktualny sterownik wybierajac opcje CUSTOM i NIE INSTALUJ komponentow 3d vision
-???
-PROFIT
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 07-07-2025, 07:02 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.