Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! v
« Wstecz 1 ... 20 21 22 23 24 ... 62 Dalej »

Doberek
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Doberek
Hixovick Offline
NES
Liczba postów: 277
Liczba wątków: 99
Reputacja: 7
18-01-2014, 18:55
Witam państwa!
Sam nie wiem co napisać, więc zadawajcie mi pytania, a ja wam na 100% odpowiem.

Dopefish Lives!
Szukaj
Odpowiedz
Danger Offline
Forumowy Detektyw
**
Liczba postów: 55
Liczba wątków: 8
Reputacja: 11
18-01-2014, 19:10
Witaj w mało skromnych progach arhn.eu
Na początek chciałem Ci napisać, że to TY się przedstawiasz a nie inni zadają Ci pytania Smiling
Więc jeżeli możesz to napisz kilka słów o sobie np. Ile masz lat (nie wstydź się Winking sami swoi!), czy zajmujesz się czymś ciekawym, jakie masz hobby itp.
Mam nadzieję, że to poprawisz.
Tymczasem, Witaj! :3
[Obrazek: 76561198023508849.png]
Szukaj
Odpowiedz
Hixovick Offline
NES
Liczba postów: 277
Liczba wątków: 99
Reputacja: 7
18-01-2014, 21:45
Więc tak:
Mam na imię Piotrek. Za parę dni kończę 14 lat i Cycki . Interesuję się informatyką (nie graniem!) dokładniej początki HTML i programowania. W klasie jestem znany jako informatyczny Torll , ponieważ robię jakiś zbiór komend w CMD w parę minut na Infie i dostaje za to 5 za aktywność i wiedzę ponad program Torll ! Jak chcecie ocenić moje "programy" w CMD to zapraszam: http://butter-dew.za.pl/pobieralnia.html . Czasami zamiast grania wolę się pouczyć HTML albo Javy Laughing Dla niektórych trochę dziwne. Znam prawie wszystkie skróty klawiaturowe. Czasami ogarnia mnie wściekłość jak piszę zbiór komend prawie godzinę, a nagle KABOOM! I ruszyłem kabel od zasilania kompa i dalej chyba nie muszę tłumaczyć... Teraz może to czego nie lubię i nie lubię.
NIENAWIDZĘ:
-super dzieci, którzy piszą "rzuf" albo "LOL RZAL ÓNSÓB" albo widziałem kiedyś takie zdanie "Iurz mamósia kópiła mi rzufja!" Wydaję się napisane szyfrem?! Może przetłumaczę: "Już mamusia kupiła mi żółwia!",
-nie znoszę czytać lektur szkolnych...,
-szpinaku -.-.

Kocham:
-informatykę,
-Nintendo, a zwłaszcza Mario,
-MASŁO! Nie chodzi bardziej o samo masło tylko o samo słowo. Ma ono swoją śmieszną historię Mystery Solved .

Jakbyście o coś jeszcze chcieli się zapytać to spoko. Postaram się odpowiedzieć.

A teraz thx za przeczytanie.
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 02-08-2025, 14:05 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.