Liczba postów: 16
Liczba wątków: 1
Reputacja:
2
Witajcie! Nazywam się Konrad, jak mogliscie wywnioskować z mojego kreatywnego nicku. Chodzę do liceum, interesuję się grami oczywiście i tenisem ziemny,. Od niedawna uczę sie grać na szlachetnym instrumencie jakim jest gitara basowa 
Mam nadzieję, że mnie dobrze przyjmiecie i nie będę sprawiał problemów :P
To tyle. Jakieś pytania?
3DS FC: 1993-8581-5094
Liczba postów: 103
Liczba wątków: 12
Reputacja:
13
szlachetny instrument jest niestety przez wielu niedoceniany, sam jestem gitarzystą, na basie zagrać raczej rzadko mam okazję, ale przyznam, że bardzo lubię ten instrument  jaką muzykę grasz?
Reputacja:
2
Ogólnie rocka(Muse-Hysteria tylko trochę wolniej, bo jeszcze nie wyrabiam), ale staram się nie ograniczać. Koledzy potrzebowali basisty, więc i metalu troche gram
Reputacja:
13
ja zaczynałem od Punk Rocka, a obecnie gram w metalcorowym zespole  najbardziej lubię grać californijskiego punka( Green Day, The Offspring itd) ale dobrze, że sie nie ograniczasz, grając jeden gatunek muzyczny po prostu nie da się rozwijać muzycznie  widzę, że masz 3DS-a, zaraz dodam twój Friend Code, mam nadzieję, że odwdzięczysz sie tym samym :3
to mój FC: 1392-5492-1729  (liczę na wspólna partyjkę w pokemony, ale ostrzegam, że dobrym graczem nie jestem  )
życzę powodzenia z zespołem, może kiedyś spotkamy się na scenie 
No i witamy na forum!!!!
Liczba postów: 517
Liczba wątków: 9
Reputacja:
170
Hej, witaj na forum. Mam nadzieję, że posiedzisz trochę czasu z nami.
Gitara basowa? Brzmi fajnie, zawsze chciałem nauczyć się grać na jakiejś gitarze
Reputacja:
2
@Blebu, dzięki wielkie, także powodzenia na drodzę muzycznej. Moja kolekcja gier na 3DS'a jest jak narazie uboga, ale jak będą jakieś fundusze, to ją szybko wzbogaacę o jakąś Zeldę, albo za niedługo w Super Smash Bros. W pokemonach niby coś pobreedowałem, ale idealny mój team nie jest :P Już Cie dodaję.
@Grodek, polecam. Granie na czymkolwiek rozwija i w ogóle.
Reputacja:
13
ja nie breedowałem w ogóle  gdybyś chciał pograć, to pisz na PW, żeby nie smiecić forum
Liczba postów: 753
Liczba wątków: 113
Reputacja:
419
Witaj Konrad,
jak znasz już pierwsze 5 dźwięków na strunie E i A to gratulacje! Możesz już grywać na koncertach  sorka za prześmiewanie, również uwielbiam bas, ale gram na akustyku i elektryku - po prostu musiałem dowalić koledze basiście  Peace & Love...
Fajnie, że do nas wpadłeś, wygląda na to, że nie powinieneś sprawiać problemów, ale na wszelki wypadek zapoznaj się z forumowym Regulaminem i FAQ. Baw się dobrze.
Liczba postów: 517
Liczba wątków: 9
Reputacja:
170
@k123onrad, może kiedyś. Teraz nie ma funduszy, ale jak się słucha metalu to wypadałoby umieć coś zagrać
Reputacja:
2
@Link, z regulaminem i FAQ sie nieco zapoanałem. To nie jest moje pierwsze forum, więc jako tako jestem ogarnięty w tych sprawach(ponad 500 postów na forum o Minecrafcie, to były czasy)  Dzwięki na gryfie znam już, a pierwszy "koncert" już zaplanowany na październik (50-lecie szkoły, WOW). Potem to już z górki
Reputacja:
13
macie jakieś nagrania? troszkę w muzyce już siedzę, może mógłbym wam coś polecić byście pierwszy koncert szybciej zagrali
Reputacja:
2
Nagrań jeszcze za bardzo nie mamy, ale jak coś będzie, to dam znać. Nie mam pojęcia kiedy konkretnie będzie jakiś materiał, ale zaczęliśmy już prace nad własnym repertuarem, bo póki co gramy tylko covery (co nie zmienia faktu, że For Whom The Bell Tolls ma świetny bas).
Reputacja:
13
ok, to powodzenia jeszcze raz, daj znać koniecznie gdy jakiś materiał się pojawi
|