Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › arhn.eu › Z Głównej... v
« Wstecz 1 2 3 4 5 ... 43 Dalej »

Relaks za ladą
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Relaks za ladą
KDMentos Offline
Peace
Liczba postów: 81
Liczba wątków: 5
Reputacja: 52
28-07-2014, 14:48
Każdy z nas czasami nudzi się w pracy. Nieważne, czy jesteś pracownikiem stacji paliw, urzędnikiem, stróżem nocnym czy taksówkarzem – bezczynne siedzenie w oczekiwaniu na klienta czy nerwowe spoglądanie na zegarek nie należy do najprzyjemniejszych czynności w życiu.

By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Relaks za ladą
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
royek Offline
Pong
*
Liczba postów: 17
Reputacja: 0
28-07-2014, 15:47
Wszystko zależy od pracy. Kiedyś za czasów gdy pracowałem w sklepie monopolowym gdzie pierwszy klient potrafił wejść do sklepu po 7 h od otwarcia dołem rady ograć wszystko co chciałem. Dziś właśnie Nintendowskie gry stanową mój nr.1 grania w pracy. I wszelakie RPG turowe rodem z GBA - scenek animowanych nie ma, a nawet jak się coś dzieje to tekst trzeba przewijać samemu.
Szukaj
Odpowiedz
Kropcia Offline
Yoshi!
**
Liczba postów: 176
Liczba wątków: 2
Reputacja: 155
28-07-2014, 15:48
Mentos, genialne! Sama gram w pracy. Ogrywam tytuły od N- Pokemony (zarówno Silvery/ Goldy jak i X), Przygody Linka (Minish Cap, seria Oracle, ALBW), Bravely Default i czasem Mariana. Ale jeśli chodzi o wąsatego hydraulika to muszę się z Tobą ciut nie zgodzić. Miałam parę razy takie dni w robocie, że co zaczęłam przemierzać kolejne światy w celu uratowania Piczki, od razu ktoś mi dzwonił, coś chciał, wchodził itp. Często zastopowanie gry skutkowało utratą życia. więc Mariana bym dała na końcu listy gier nadających się do pracy Smiling
Szukaj
Odpowiedz
Dariusxq Offline
Random
**
Liczba postów: 54
Liczba wątków: 4
Reputacja: -1
28-07-2014, 16:13
Ja grałem w Ace Attorneya,Laytona, Pokemony, Kirbiego, Plants vs Zombies, 999 i wiele innych, glownie na DSie. Piękne czasy.
Szukaj
Odpowiedz
Redoks Offline
Zawodowy gimbus
Liczba postów: 15
Liczba wątków: 4
28-07-2014, 17:32
Ja na telefonie mam Tanki/Battle city z możliwością pauzy, polecam do pracy idealne.
Szukaj
Odpowiedz
Rewol Offline
Atari 2600
*
Liczba postów: 25
Liczba wątków: 1
Reputacja: 1
28-07-2014, 18:04
Do grania w pracy idealne są jeszcze wyścigi i bijatyki. W tych gatunkach akurat wygrywa Sony (wspomnę tutaj tylko serię Tekken i Wipout). Co do Nintendo - sam nie grałem, ale seria Animal Crossing jest, podobno, dobra do przerywanego grania.
Szukaj
Odpowiedz
Hokto Offline
Pong
*
Liczba postów: 6
28-07-2014, 18:06
Ja pracuję jako operator lasera cnc w systemie 3 zmianowym i gorąco polecam wam na 3DS Fire Emblem Awakening, Pokemony, Phoenix Wright Dual Destinies, Mario 3D Land oraz Zelda Link Between Worlds. Doskonałe gry na długie noce Smiling
Zapraszam na mój kanał : HoktoTV
Szukaj
Odpowiedz
KDMentos Offline
Peace
Liczba postów: 81
Reputacja: 52
28-07-2014, 18:11
W Wipeouta grałem i nie było kolorowo. Gra świetna, ale z uwagi na swoje charakterystyczne, bardzo ostre zakręty nie grało mi się dobrze. Po przerwie w grze w ogóle nie orientowałem się przez pierwsze dwie sekundy na którym odcinku trasy jestem. Za to Tekkena popieram, spędziłem przy nim za ladą długie godziny i cieszyłem się każdą sekundą. Heart
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
kuba090p Offline
n00b
*
Liczba postów: 0
Liczba wątków: 0
28-07-2014, 18:41
Hmm... Co do pałzowania mam poradę. Wyłączenie PSP spowoduje zatrzymanie gry, po włączeniu konsoli można grać dalej.
Szukaj
Odpowiedz
Sejfer Offline
Pong
*
Liczba postów: 12
29-07-2014, 23:01
W pracy grałem w front mission 3 i kupę innych gier na psp parę lat temu były jeszcze plemiona na starym kopie z winem 98 używaliśmy go do sprawdzania stanu na magazynie ale jakoś udało mi się uruchomić przeglądarkę.
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 18-06-2025, 03:49 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.