Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › PC v
« Wstecz 1 ... 3 4 5 6 7 ... 41 Dalej »

Jaką specyfikacje miał twój pierwszy PC??
Strony (2): « Wstecz 1 2
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Jaką specyfikacje miał twój pierwszy PC??
klaude Offline
Pong
*
Liczba postów: 20
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
24-06-2016, 09:44 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-06-2016, 09:50 przez klaude.)
Swój pierwszy komputer dostałem od kuzyna, miał procek Pentium 133, wtedy kolega miał już Durona bodajże 700. Ciekawostką tego komputera był dysk, miał jakoś 500MB i był na interfejsie SCSI podłączonym do kontrolera wpiętego przez port ISA. Dysk był 2 razy wyższy od zwykłego i był cholernie ciężki. Zostawiłem go sobie na pamiątkę w rodzinnym mieście. Niestety nie pamiętam producenta.

Mimo wiekowości sprzętu dobrze go wspominam, a monitor się ostał do następnego kompa. Tworzyło się na nim pierwsze stronki w notatniku. Nawet nie pamiętam czy odpalałem jakieś gierki, ale miałem wtedy PSXa, także tego Winking

Rozdzielczość ekranu jaką osiągał to 800x600 przy palecie 32bit, jak ustawiłem 1024x768 to kolory spadały, niestety nie pamiętam do jakiej palety.
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Strony (2): « Wstecz 1 2

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 09-05-2025, 11:47 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.