Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › arhn.eu › Z Głównej... v
« Wstecz 1 ... 26 27 28 29 30 ... 43 Dalej »

Targi Rupieci #4
Strony (4): « Wstecz 1 2 3 4
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Targi Rupieci #4
GeoRedfox Offline
Pong
*
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 2
Reputacja: 0
31-03-2013, 00:45
Ciekawe. Szkoda, że w Polsce raczej takich targów nie znajdziesz.
Szukaj
Odpowiedz
Cyborg Offline
Deal with it!
*
Liczba postów: 21
Liczba wątków: 2
Reputacja: 1
31-03-2013, 01:58 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-03-2013, 01:59 przez Cyborg.)
Na takich targach wyrwałem swojego pierwszego PSX`a podczas wakacji w Anglii. Pamiętam, to było coś. Piękne wspomnienia. Wcześniej miałem tylko Pegaza, który nie był traktowany jako konsola, tylko "gra".
Wujek wyciągnął kiedyś z szafy swojego PSX`a, którego kupił sobie, bo chciał sobie przypomnieć stare czasy, gdy zagrywał się w do 5 rano w Tomb Raider. No wyciągnął, podpiął do TV i odpalił V-Rally. Szok! Pełnoprawna konsola stacjonarna to było dla mnie coś nowego. Już sama nazwa "PlayStation" wywołała na mnie wrażenie. Wyobraźcie sobie dzieciaka, który o konsolach wie tylko tyle, że jakieś są i zawsze jakaś chciał mieć. No to pojechaliśmy kiedyś na takie targi i dostrzegłem PSX`a w czarnej, plastikowej skrzynce. Cena-5 funtów. Bez zastanowienia brałem. Było parę gier, dwa pady i kable. Ostatnie kilka dni pobytu w Anglii przesiedziałem przy TV grając w Alien Trilogy i V-Rally na podzielonym ekranie....
Niedługo wybywam z Polski i gdy już kilka razy byłem w Niemczech zauważyłem sporo sklepów, gdzie przeważają gry, konsole itp. z drugiej ręki za grosze. Do jednego miałem nawet rzut beretem. Kosze gier na NES`a, SNES`a i N64 za grosze, konsole, pady, gry. Raj na ziemi Winking
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Strony (4): « Wstecz 1 2 3 4

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 17-05-2025, 23:41 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.