11-04-2012, 22:24
Zacznijmy od początku - mam ochotę pograć w kilka(naście) gier na GBA. Czy warto sobie sprawić tą konsolkę gdy się ma NDS'a w wersji Lite? Mam na razie, od kilku dni, pierwszą Castlevanię na GBA i na DS'ie wygląda jakoś dziwnie - nie zapełnia całego okienka. Mam w tym temacie kilka pytań (a nie miałem kogo zapytać, Google też nie pomogły):
1) Czy obraz w GBA będzie "większy"? W wyżej wymienionej Castlevanii wszystko wydaje się małe (opcje, teksty itp.).
2) Jeżeli warto kupić to jakiej wersji najlepiej szukać? Aktualnie mam na uwadze jedną ofertę, w której sprzedawca oferuje GBA SP w bardzo dobrym stanie, z oryginalnym etui, opakowaniem, instrukcjami, ładowarką i jedną grą (pewnie nieoryginalną).
Z góry dziękuję za uzyskane odpowiedzi
1) Czy obraz w GBA będzie "większy"? W wyżej wymienionej Castlevanii wszystko wydaje się małe (opcje, teksty itp.).
2) Jeżeli warto kupić to jakiej wersji najlepiej szukać? Aktualnie mam na uwadze jedną ofertę, w której sprzedawca oferuje GBA SP w bardzo dobrym stanie, z oryginalnym etui, opakowaniem, instrukcjami, ładowarką i jedną grą (pewnie nieoryginalną).
Z góry dziękuję za uzyskane odpowiedzi