Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › arhn.eu › Z Głównej... v
« Wstecz 1 ... 28 29 30 31 32 ... 43 Dalej »

Assassin's Creed III - Recenzja
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Assassin's Creed III - Recenzja
ichabod Offline
Rycerzyk Sony
Liczba postów: 282
Liczba wątków: 4
Reputacja: 231
04-01-2013, 20:07
[Obrazek: QkZbK_E8lHA.jpg]
Recenzja kolejnej, bo piątej już, wbrew tytułowi, opowieści o Asasynach i Templariuszach. Ichabod nie tylko ocenia grę, ale idzie o krok dalej polemizując z decyzjami podjętymi przez developerów. O tym co zadziałało, a co można było zrobić lepiej dowiedziecie się z poniższego materiału wideo!

By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Assassin's Creed III - Recenzja
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
wojtekM Offline
Pong
*
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
Reputacja: 0
05-01-2013, 15:15 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-01-2013, 15:21 przez wojtekM.)
Właściwie mogę się podpisać pod całą recenzją, dodam tylko, że bardzo brakowało mi Jespera Kyda w roli kompozytora. W AC III muzyka jest niby fajna ale jeśli ktoś w AC:B zwiedzał Rzym i słuchał utworu City of Rome ten będzie wiedział , że ścieżka dźwiękowa dodawała bardzo dużo klimatu, a w AC III jest równie bezbarwna co cała reszta z Connorem na czele.
Właściwie mogę się podpisać pod całą recenzją, dodam tylko, że bardzo brakowało mi Jespera Kyda w roli kompozytora. W AC III muzyka jest niby fajna ale jeśli ktoś w AC:B zwiedzał Rzym i słuchał utworu City of Rome ten będzie wiedział , że ścieżka dźwiękowa dodawała bardzo dużo klimatu, a w AC III jest równie bezbarwna co cała reszta z Connorem na czele.
Szukaj
Odpowiedz
Sscare Offline
n00b
*
Liczba postów: 0
09-01-2013, 17:25
Zgadzam się z autorem i przedmówcą AC III jest mocnym średniakiem tym bardziej dziwi mnie większośc recenzji pławiących się nad miodnością tytułu. AC III ma za dużo błędów zdecydowanie za dużo a w mało którym teście zostały one opisane. Sama fabuła pomijając Conora jest ciekawa. Nie rozumiem również opinii, że Ezio się przejadł graczom - on przynjamniej ma charkter i wywołuje jakieś emocje wsród graczy. Denerwujące w AC III jest sterowanie, o ile gramy na myszce i klawiaturze - poruszanie sie po mapie, otwieranie zamków a czasmi wykrywanie obiektów leży, domyślam się, że ma grając na padzie nie ma tylu kłopotów.
Szukaj
Odpowiedz
Maksym Jędrak Offline
n00b
*
31-01-2013, 21:55
Gra 6/10 : )
Szukaj
Odpowiedz
Pawel27pl Offline
n00b
*
04-02-2013, 01:25
Zgadzam się z autorem recenzji dodam tylko ze pierwszy raz miałem problem ze mi trofeum nie weszło przez bugiChildish
Szukaj
Odpowiedz
Kmilu Offline
n00b
*
06-02-2013, 02:35
Gameplay jest fantastyczny... ale za to fabuła... masakra.. ogólnie gran na 7/10.
Szukaj
Odpowiedz
gregory180 Offline
Pong
*
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
11-02-2013, 16:36
ma racje moim zdaniem jest beznadziejny connor nie ma charakteru
Szukaj
Odpowiedz
SoloPSB Offline
Pong
*
Liczba postów: 3
22-02-2013, 12:42
Moim zdaniem gra fantastyczna ,ale przyjemniej mi się oglądało serię na youtube niż grało samemu Winking
Pewnie to wina lenistwa^^
Szukaj
Odpowiedz
DeathWish1547 Offline
Game & Watch
**
Liczba postów: 67
Liczba wątków: 12
Reputacja: 3
23-02-2013, 04:14
zgadzam się jeszcze mnie też denerwowało to ,że było mało lokacji jak kończyłem inne części AC to potrafiłem biegać ciągle po dachach bez żadnej przyczyny , a w AC III nie powiem ,że na pograniczu miałem ogromną zabawę z bieganiem po drzewach ale jeżeli chodzi o miasta to nie odpowiadało mi to zbytnio 6/10.
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 07-07-2025, 01:37 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.