Liczba postów: 501
Liczba wątków: 29
Reputacja:
146
Co jak co ale czuć że jako jedyni w polskim You Tubie robicie unboxingi z pasją i to czuć.
Liczba postów: 363
Liczba wątków: 1
Reputacja:
63
16-03-2013, 01:58
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-03-2013, 01:59 przez guy_fawkes.)
Właśnie takich artbooków mi brakuje - w dużym formacie, pięknie oprawionych. W większości gier są po prostu nieco grubsze broszurki wielkości notesu, co trochę kłóci się z pojęciem "ekskluzywności".
Do StarCrafta od jakiegoś czasu strasznie mnie ciągnie, ale póki co musiałbym zaliczyć jedynkę z dodatkiem, a potem nabyć wciąż nietanie Wings of Liberty.
Świetny materiał, wielki plus za dokładniejsze przyjrzenie się artbookowi.
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Szkoda tylko, że to tyle kosztuje a tak mało dostajemy w zamian. Bli$$ już dawno niestety jedzie na marce i trochę nie dziwie się im. W końcu tym światem rządzi ka$a.
Liczba postów: 0
Bardzo profesjonalny unbox oraz świetna gierka !
Liczba postów: 6
Liczba wątków: 1
Reputacja:
1
Muszę zgodzić się z Grem'em, że podkładka nie jest trafionym dodatkiem do kolekcjonerki. Pomimo tego nie żałuje ani złotówki wydanej na edycję kolekcjonerską. Kosztowała mnie ona mniej niż podstawowa gra Starcraft 2 Wings of Liberty. Sama gra jest niesamowita. Bardzo bałem się, że twórcy nie będą potrafili sensownie połączyć dwóch części fabułą ale zrobili to po mistrzowsku. Kampania wciąga jak bagno a wiadomo, że na singlu nie koniec. Dodano nowe funkcje w rozgrywce multiplayer, które dodatkowo uatrakcyjniają rozgrywkę. Gra warta każdej wydanej złotówki. Z całego serca i szczerze polecam ją każdemu! Nie mogę doczekać się już kolejnego dodatku!
Liczba postów: 1
Reputacja:
0
@Up
Trochę się z tobą nie zgodzę. Zdarzają się dziury w fabule szczególnie po przeczytaniu ,,Punktu Krytycznego". Postacie często zachowują się bezmyślnie. Gra jest zbyt łatwa Na normalu grałem tylko myszką, nie grałem makro a zdobyłem 60% osiągnięć. Większość misji można przejść robiąc masę banelingów. Ostatnia misja jest strasznie niesatysfakcjonująca.