Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
12-06-2013, 02:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-06-2013, 02:45 przez BenioLegend.)
Powiem tak , wszyscy się jarają że PS4 kosztuję mniej niż XONE , szkoda że do Xbox'a jest dołączany obowiązkowo Kinect , a to cena około 400 -500 zł , a pewnie około 50 % lub więcej osób dokupi Move'a ,więc cena jest identyczna lub większa niż XONE . Jeśli chodzi o mnie to prędzej kupię PS3 by nadrobić parę gier ( Heavy Rain , GOW , Uncharted , Infamous , Killzone , The Last of us )i cieszyć się będę z X360 i PS3 naraz . Nową konsolę kupię myślę pod koniec 2014 roku lub na urodziny w Marcu 2015 , i będę wybierał pomiędzy XONE i PS4 tylko na podstawie gier jakie na nie wyjdą .
Liczba postów: 11
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Benio - tylko ile osób naprawdę chcę tego Kinecta? Prawda jest taka, że można sobie poradzić z tymi konsolami bez Move czy Kinecta, a Microsoft dociska to obowiązkowo do XO żeby w końcu się sprzedało i był z tego jakiś pożytek. Chociaż Twoja teza o cenach jest słuszna to wole zapłacić mniej za samą konsole i dodatkowy bajer dokupić sobie sam jeśli uznam, że jest mi potrzebny, niż dawać więcej kasy bo do pudełka wepchnięto coś czego ja wcale sobie nie życzę.
@BenioLegend a nie lepiej kupic ps4 zamiast ps3 ? Z tego co mi sie wydaje to na ps4 bedzie mozna grac w gry z ps3. Wiec bys mogl nadrobic to co stare i cieszyc sie z nowego
Wysyłane z mojego Galaxy Nexus za pomocą Tapatalk 2
Liczba postów: 363
Liczba wątków: 1
Reputacja:
63
UP: PS4 nie wspiera wstecznej kompatybilności - ani z grami w wersjach płytowych, ani kupionych w PSN. Sorry, to już nie te czasy.
Reputacja:
0
Do Visora - Masz 100 % racji
Do Miodka - Nie będzie mnie stać na ps4 , to w końcu będzie kosztować bardzo dużo , a tak jak piszę kolega powyżej , nie będzie można grac na grach z PS3 , a bardzo mi zależy by nadrobić gry z PS3
Liczba postów: 0
Reputacja:
0
Wygląda z opisu genialnie.
Liczba postów: 6
Liczba wątków: 2
Reputacja:
2
Nareszcie, zapowiadają się wygodne pady!
Liczba postów: 6
Reputacja:
0
A tak w ogóle to D-Pad nowego DualShocka przypomina mi ten z konsoli Onlive.