Liczba postów: 202
Liczba wątków: 112
Reputacja:
79
Dark Fenix, dzięki. Dodałem zwiastun po polsku.
Liczba postów: 96
Liczba wątków: 0
Reputacja:
4
Zapewne to znów mistrzowska robota studia Tomasza Bagińskiego. Świetny zwiastun.
Liczba postów: 10
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Czy mi się zdaje, czy Geralt jedzie z Vesemirem? Tak mi się ten głos kojarzy. Trailer wygląda jedwabiście, tak sobie wyobrażałem umiejętności wiedźmińskie w walce jak czytałem książki, tylko jedno mi nie pasuje, dlaczego Geralt wygląda dużo starzej niż wcześniej. Geralt w 2 miał ok. 100 lat, teraz wygląda jakby miał z 250.
Liczba postów: 1
Reputacja:
0
Nie wiem co powiedzieć. Po prostu epickie.
Liczba postów: 4
Reputacja:
0
Chyba najbardziej "badassowy" zwiastun 2013 roku, jak nie w ogóle. Co do wieku, nie wiem czemu tak wielu ludzi przejmuje się tym, czy też doszukuje się czegokolwiek aby bliżej ustalić jego wiek w trzeciej części. Miejcie również na uwadze, iż Geralt w (chyba) 1 zwiastunie do "trójki" w ujęciach z teoretycznego gameplaye'u wygląda praktycznie jak nie dokładnie tak samo jak w 2. Podejrzewam, ze tak jak inny mówią, najprawdopodobniej nie ogolił się na potrzeby trailera.
Liczba postów: 11
Reputacja:
0
Inna sprawa, że w książkach jest wspomniane o tym że Geralt nie cierpiał mieć brody ale wiadomo amnezją można to usprawiedliwić.
Liczba postów: 0
Jaram się jak bUłki w piecu