Liczba postów: 23
Liczba wątków: 1
Reputacja:
3
11-12-2013, 22:16
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-12-2013, 22:22 przez Dark-Crash-One.)
2/10
A tak serio, recka według mnie ciekawi fajnie się ją czyta, good job Bro, byle tak dalej.
(Tylko przemyśl, niektóre zdania w następnych tekstach by były bardziej logiczne :P)
Liczba postów: 440
Liczba wątków: 12
Reputacja:
38
W 4 akapicie od końca napisałeś "wojna secesyjna" a powinna być wojna o niepodległość, bo w wojnie secesyjnej walczyły USA i CSA (czyli Konfederacja) i trwała w latach 1861 - 1865. Takie małe historyczne skorygowanie.
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Good job raz jeszcze. Zabrakło mi tylko wzmianki o dodatku do AC dostepnego na platformy mobilne (przynajmniej tak mi się o uszy obiło, coś w rodzaju mapy chyba). Można by było recke o taką informacje uzupełnić.
A tak to jeszcze raz naprawdę dobrze się czytalo, ale w sumie pisanie na temat dobrej gry to sama frajda :-) czyż nie?
Liczba postów: 93
Liczba wątków: 5
Reputacja:
20
madhammmster też mi tego zabrakło, ta aplikacja jest strasznie przydatna bo to nie tylko mapa. Są w niej statystyki, dostęp do floty, wszystkie dane (info o lokacjach, postaciach itd.), mapy skarbów oraz wspomniana mapa. Sam jej używam jest b.dobra. Samą recenzje czyta się bardzo miło, też myśle że to najlepsza część.
Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'arhn.eu' rozdział XLVIII pkt. π.
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Świetna recenzja. A co do gry bardzo fajna ale wolę jednak ACI, ACII i Revelations
Liczba postów: 0
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Bardzo obiektywna i rzeczowa recenzja.