Wszystko w filmie

Uważam, że bez sensu są nie tylko same egzaminy, które poza sprytem nie sprawdzają zupełnie nic, ale również sam system edukacji, zinstytucjonalizowany do potęgi i robiący ludziom wodę z mózgu...
Dlaczego trudne egzaminy nie mają sensu? - Felieton
|
Wszystko w filmie ![]() Uważam, że bez sensu są nie tylko same egzaminy, które poza sprytem nie sprawdzają zupełnie nic, ale również sam system edukacji, zinstytucjonalizowany do potęgi i robiący ludziom wodę z mózgu...
30-01-2014, 22:38
Dobra. Rozumiem, że to Twój materiał i Twój głos.
Do samej treści nie będę nawiązywał, bo każdy ma swoją interpretację tego problemu. Chodzi mi o to, byś poprawił dykcję, ewentualnie mówił wolniej, ponieważ gdy poniesie Cię nawijka, stajesz się miejscami niezrozumiały. Ogólnie głos masz przyjazny w odbiorze, więc są predyspozycje. Tylko te seflenienie... ![]() Powodzenia i pozdrowionka. "Kto nie chce kiedy może, ten nie będzie mógł, kiedy będzie chciał."
![]()
31-01-2014, 01:12
True, true. Oczywiście mam tego świadomość i robię z tym co się da. Z każdym filmem jest lepiej, co mnie pociesza
![]() ![]() Co do edukacji zaś. Wiadomo - są ludzie, którzy widzą w niej wartość i pokładają w niej nadzieję. Ja też kiedyś miałem ten etap, teraz natomiast widzę same negatywy systemu. Dobra droga, to moim zdaniem droga pasji i szczerego zaangażowania. Jeśli ktoś kręci na studiach, widać nie powinien na nich być, a winien zająć się czymś, co ma związek z jego zainteresowaniami. Tak naprawdę. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|