Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Offtop Wszelaki v
« Wstecz 1 ... 10 11 12 13 14 ... 22 Dalej »

Dlaczego trudne egzaminy nie mają sensu? - Felieton
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Dlaczego trudne egzaminy nie mają sensu? - Felieton
Zagrajnik Offline
Atari 2600
*
Liczba postów: 26
Liczba wątków: 5
Reputacja: 6
30-01-2014, 21:48 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-01-2014, 21:48 przez Zagrajnik.)

Wszystko w filmie Winking Dajcie znać jakie jest Wasze zdanie na ten temat.
Uważam, że bez sensu są nie tylko same egzaminy, które poza sprytem nie sprawdzają zupełnie nic, ale również sam system edukacji, zinstytucjonalizowany do potęgi i robiący ludziom wodę z mózgu...
Szukaj
Odpowiedz
van Radwan Offline
Game & Watch
**
Liczba postów: 82
Liczba wątków: 23
Reputacja: 47
30-01-2014, 22:38
Dobra. Rozumiem, że to Twój materiał i Twój głos.

Do samej treści nie będę nawiązywał, bo każdy ma swoją interpretację tego problemu. Chodzi mi o to, byś poprawił dykcję, ewentualnie mówił wolniej, ponieważ gdy poniesie Cię nawijka, stajesz się miejscami niezrozumiały. Ogólnie głos masz przyjazny w odbiorze, więc są predyspozycje. Tylko te seflenienie... PC Has No Game Na szczęście da się to naprawić.

Powodzenia i pozdrowionka.
"Kto nie chce kiedy może, ten nie będzie mógł, kiedy będzie chciał."

[Obrazek: Bez%C2%A0tytu%C5%82u.png]
Szukaj
Odpowiedz
Zagrajnik Offline
Atari 2600
*
Liczba postów: 26
Liczba wątków: 5
Reputacja: 6
31-01-2014, 01:12
True, true. Oczywiście mam tego świadomość i robię z tym co się da. Z każdym filmem jest lepiej, co mnie pociesza Winking Osobiście nie lubię słuchać sepleniących ludzi, zaskakuje mnie więc - autentycznie - rozmiar audytorium, jakie zebrało się wokół mojego kanału w całkiem krótkim czasie. A więc - jak mówisz - mam nadzieję, że jest potencjał Smiling

Co do edukacji zaś. Wiadomo - są ludzie, którzy widzą w niej wartość i pokładają w niej nadzieję. Ja też kiedyś miałem ten etap, teraz natomiast widzę same negatywy systemu. Dobra droga, to moim zdaniem droga pasji i szczerego zaangażowania. Jeśli ktoś kręci na studiach, widać nie powinien na nich być, a winien zająć się czymś, co ma związek z jego zainteresowaniami. Tak naprawdę.
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 10-07-2025, 20:00 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.