![[Obrazek: logo_scls.png]](https://4.bp.blogspot.com/-yQbAqAqdwoE/UvPB8Bh2sKI/AAAAAAAAaC4/uxwOUCi04yQ/s1600/logo_scls.png)
Witajcie Szanowni posiadacze maszynki od Sony,
zakładam analogiczny do tego temat, bo nie wiem czy wiecie, ale od 23 kwietnia anno domini 2014 mamy możliwość zassania sobie zupełnie za DARMO gierki Soul Calibur Lost Swords. Dziś osobiście sprawdziłem ten tytuł i powiem wam, że jaram się jak konopie na Jamajce. Gra w module F2P pozwoliła mi bardzo fajnie spędzić czas podczas 4-ech godzin emocjonujących walk! Co przy moich umiejętnościach :link: to bardzo dobry wynik. Na chwilę obecną wypada o niebo lepiej, niż wspomniany wyżej Tekken Revolution - punkty AP (pozwalające na darmową grę) regenerują się bardzo szybko, często też je dostajemy przy wbiciu kolejnego poziomu, jak i za lojalne, codzienne logowanie się.
Tytuł ten przypomina mi beztroskie czasy podstawówki, czyli czas błogiego maniaczenia w kultem dziś owianego "Soul Blade" na PSXie z kumplami podczas "wagarów". Od razu poczułem się jak w domu, wybieramy postać, następnie questa i klepiemy kolejne maski oponentów zyskując przy tym nowe fatałaszki dla naszej postaci (i tak gram Sophitią w samych majteczkach

Osobiście bardzo polecam obadać tytuł i dać mu szansę. Do wbicia jest kilka trofików! Zapraszam do dyskusji.
*smellypiszniusa #aczihor