Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › arhn.eu › Z Głównej... v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6 ... 43 Dalej »

Podyskutujmy o przyszłości arhn.eu
Strony (4): « Wstecz 1 2 3 4
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Podyskutujmy o przyszłości arhn.eu
pikmen36 Offline
n00b
*
Liczba postów: 0
Liczba wątków: 0
Reputacja: 0
09-07-2014, 10:14
Ja bym poprosił o więcej materiałów na temat PlayStation Vita. Handheld nie ma się za dobrze, ale co jakiś czas pojawiają się warte uwagi gry, o których jednak brak w Polsce informacji i spora część graczy o nich nie wie. Macie sprzęt do streamowania z Vity, a recenzji i innych materiałów u Was jak na lekarstwo Smiling Może właśnie taki cykliczny "poradnik" pomógłby sfrustrowanym i niedoinformowanym vitowcom w znalezieniu czegoś dla siebie. Najlepszy byłby jakiś specjalny kącik czy podstrona odnośnie Vity, ale na początku fajna będzie po prostu większa ilość materiałów :P
Szukaj
Odpowiedz
Szach'X Niedostępny
Ludzik :(
*
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 1
Reputacja: 1
10-07-2014, 21:03
więcej pigułek , time warpów i powrót arhn.edu i będe szczęśliwy ^^
Szukaj
Odpowiedz
sh3m Offline
Pong
*
Liczba postów: 3
Reputacja: 0
12-07-2014, 17:59
niesamowite ile osób się tu wypowiedziało!... szacuneczek ARHN.EU Smiling
Szukaj
Odpowiedz
polskabrick Offline
Pong
*
Liczba postów: 24
Liczba wątków: 5
Reputacja: 10
12-07-2014, 19:35
Recenzje starszych wersji Pokemon, na zagranicznych kanałach można je znaleźć, jednak wolałbym zobaczyć je u was po polsku. Dla waszej informacji, po wpisaniu frazy "pokemon recenzja" wasze filmiki z XY oraz BW2 są na dwóch pierwszych miejscach. Recenzje/podglądy starszych wersji, a może nawet i cały Time Warp serii Pokemon?
Widziałbym też chętnie recenzje innych gier na konsole przenośne Nintendo(GameBoye, DS).

Oczywiście rozumiem każdy coś chce, a 3/4 filmików robi Dark Archon, czasu mało. Po prostu wasze materiały wciągają niesamowicie, chciałbym codziennie coś pożerać, aby zaspokoić mój głod.

Cieszy mnie bardzo, że taki serwis ma jakieś takie swoje wyrażenia czy jak to określić, typowe tylko dla niego - "kokoszki", "pokedziałki" itp.

Własny odtwarzacz filmów zaskakuje szybkością i fpsami w porównaniu do YouTube'a.

Jest dobrze, ale jak widać chcecie się rozwijać, więc może być jeszcze lepiej Smiling
Szukaj
Odpowiedz
BeastKonoha Offline
Bonjour
*
Liczba postów: 7
Reputacja: 1
12-07-2014, 21:37
Wciąż czekam na specjalny odcinek System Error dotyczący easter eggów Fallout'a :B

Co do innych serii... Kurcze, tyle pomysłów, a nie mogę teraz sobie przypomnieć o nich.
W zasadzie mam dwie prośby: może w pigułce Rayman'a i retro recenzję Croc'a? Zwłaszcza o to drugie proszę (nie, wcale nie dlatego, że to była moja gra dzieciństwa)
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Strony (4): « Wstecz 1 2 3 4

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 17-06-2025, 01:06 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.