Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › Gadżety v
« Wstecz 1 2 3 4 Dalej »

Karabin Plazmowy a'la F3/F:NV - Jedyny w Polsce
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Karabin Plazmowy a'la F3/F:NV - Jedyny w Polsce
Milven Offline
Pong
*
Liczba postów: 24
Liczba wątków: 4
Reputacja: 2
26-06-2014, 18:45
Witajcie. Jakiś czas temu udało mi się wygrać w GiveAwayu taki dynks(jak ktos zechce, to znajdzie, jak dokładnie). Mam nawet filmik, który pokazuje moje trofeum.

Co o tym cacku sądzicie? Chcielibyście takie mieć?
KRASNOLUD MILVEN RECENZUJE(GRY,FILMY,INNE TAKIE)
KTO KHAZADÓW NIE LUBUJE, NIECHAJ ORCZY ZAD CAŁUJE!
Szukaj
Odpowiedz
WolandPL Offline
Profile achieved with Blast Processing™
**
Liczba postów: 87
Liczba wątków: 8
Reputacja: 15
03-07-2014, 10:19 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-07-2014, 10:19 przez WolandPL.)
Bardzo fajny Grinning Jedyne, co mnie zawsze razi w takich gadżetach, to fakt, że wyraźnie widać śrubki które go trzymają w całości - mogliby dać jakieś zaślepki albo coś w tym stylu żeby chociaż minimalnie je zakryć (1:16) albo chociaż użyć takich, które wyglądem przypominają zardzewiałe. Mimo to mój wewnętrzny nerd chciałby coś takiego mieć. Po co? Dla jaj Smiling
Szukaj
Odpowiedz
Azu Offline
Atari 2600
*
Liczba postów: 38
Liczba wątków: 5
Reputacja: 21
03-07-2014, 10:57
OMG. Normalnie się pośliniłem oglądając to. Gościu robi super propsy. A Ty miałem dużo szczęścia, że udało Ci się wygrać to cudeńko Smiling. Jakby Ci się chciało to mógłbyś go rozkręcić. dodać w środku silnik elektryczny z wałkiem, który by poruszał te magazynek. Baterie z tyłu są (tak ?), to pewnie jakaś instalacja jest tam poczyniona Grinning. A za głos i sposób wypowiedzi leci sub Winking
[Obrazek: Azi-alice.png]
Panie nagrywam na YT
Szukaj
Odpowiedz
Milven Offline
Pong
*
Liczba postów: 24
Liczba wątków: 4
Reputacja: 2
06-07-2014, 18:10
(03-07-2014, 10:19)WolandPL napisał(a): Bardzo fajny Grinning Jedyne, co mnie zawsze razi w takich gadżetach, to fakt, że wyraźnie widać śrubki które go trzymają w całości - mogliby dać jakieś zaślepki albo coś w tym stylu żeby chociaż minimalnie je zakryć (1:16) albo chociaż użyć takich, które wyglądem przypominają zardzewiałe. Mimo to mój wewnętrzny nerd chciałby coś takiego mieć. Po co? Dla jaj Smiling

Widzę, o co ci chodzi, ale mi tam nie przeszkadza. A mój wewnętrzny nerd to ma. nawet Dark Archon czegoś takiego nie załatwi, hehe Devil

(03-07-2014, 10:57)Azu napisał(a): OMG. Normalnie się pośliniłem oglądając to. Gościu robi super propsy. A Ty miałem dużo szczęścia, że udało Ci się wygrać to cudeńko Smiling. Jakby Ci się chciało to mógłbyś go rozkręcić. dodać w środku silnik elektryczny z wałkiem, który by poruszał te magazynek. Baterie z tyłu są (tak ?), to pewnie jakaś instalacja jest tam poczyniona Grinning. A za głos i sposób wypowiedzi leci sub Winking

Udało mi się. Polecam grę w F2 (i F1) postacią z LK 10 :P
A czy dałoby się zrobić taki silniczek? pewnie tak. Ale ja jestem antymajsterkowicz ("Naprawa" na minusie :P ) I jeszcze popsuję na amen.
KRASNOLUD MILVEN RECENZUJE(GRY,FILMY,INNE TAKIE)
KTO KHAZADÓW NIE LUBUJE, NIECHAJ ORCZY ZAD CAŁUJE!
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 15-06-2025, 00:50 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.