Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › arhn.eu › Księga Życzeń i Zażaleń v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6 Dalej »

Prośba o recenzje/przedstawienid Tuact VenomX
Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Prośba o recenzje/przedstawienid Tuact VenomX
theNewbie__ Offline
Pong
*
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
03-08-2014, 11:26
Siemacie I witamy. Z tej strony A&A
Mamy do serwisu prośbę/pomysl/propozycje...
Kilka tygodni temu mąż znalazł I prawie natychmiast kupil urządzenie umożliwiające podłączenie pod konsole nowej I poprzedniej generacji myszy I klawiatury "Tuact VenomX" w squad którego wchodzą mysz, "wand", oraz adaptor ktory nie tylko jest najważniejszy bo robi za nadajnik/odbiornik ale również umożliwia podłączenie własnej myszy I klawiatury nie zależnie od marki. Ograł już ten "gadżet" wzdłuż I wszerz I jest zadowolony zwlaszcza na Batllefield4, CoD:G, Warframe I War Thunder (jak sie można domyśleć mowa o konsoli PS4). Mozna podłączyć również pod samo PC gdzie podobno (bo mąż nie testował) też działa to dając lepszą precyzję. Naturalnie pod konsolę można ustawić własny layout I przypisać klawisze oraz guziki jak i czulosc myszy czy DZ neutralne lub w ADS lub DPI wedle swojego uznania jak komu pasuje. I dziwne bo u was widzielismy juz mnóstwo gadżetów, urządzeń, "zabawek", "ułatwiaczy"... a tak istotnego dla graczy PeCetowych przechodzących na konsole urządzenia nie bylo u was. Wiec sie zastanawiamy czy wiecie o tym czy nie ze istnieje. Wiec jak nie wiecie to juz wiecie I prosimy o wzięcie pod uwagę nagrania materiału. A jak słyszeliście o takim bajerku to I tak prosimy o wzięcie pod uwagę nagranie takiego materiału. O ile chcialo by wam sie wziąść to uprzedzamy że niezbedne a wrecz obowiązkowe jest oczytanie forum użytkowników na stronie firmowej Tuact oraz obejrzenie materiałów video. Mamy nadzieje ze nie pisałam po próżnicy I ze będzie jakis odzew z waszej strony. Z gory dziekujemy. A&A
PS. Kierowane do Dark A... Bardzo czesto używasz zwrotu "Apropos" wymawiać doslownie jak sie pisze ale pamietaj ze "S" na koncu jest nieme I sie nie WYMAWIA! ;) I weźcie pod uwagę że lwia cześć waszych widzow jest młoda a nawet młodsza wiec nie musicie używać nadzbyt wyszukanych I elokwentnych słów I zwrotów wiedząc że są do wyboru naprawde miłe dla ucha I uproszczone odpowiedniki.
Kolejny PS. Tym razem ogolny. Wybaczcie ewentualne błędy czy literówki ale pisze z tabletu co jest dość niewygodne

Załączone pliki Miniatury

Szukaj
Odpowiedz
Dark Archon Offline
Sarcastic Mr. Know-It-All
Administrators
Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja: 742
04-08-2014, 01:34
Cześć. Ponieważ PS jest skierowane do mnie, ośmielę się odpowiedzieć.

Przejrzałem skrypty wszystkich materiałów przygotowanych dla arhn.eu i ostatni raz słowo "Propos" użyte zostało w czerwcu 2012 roku. A na 469 materiałów wykorzystałem je tylko 8 razy, więc twierdzenie, że używam go "często" jest lekką przesadą. Winking

Być może zdarzyło mi się gdzieś z rozpędu wcisnąć "s" to zrobiłem to nieopacznie i oczywiście, zdaję sobie sprawę z prawidłowej wymowy tego makaronizmu.

W każdym razie dziękuję za uwagę, postaram się pilnować.

PS. Nie używamy wyszukanych słów. Wręcz przeciwnie, wzbraniamy się przed korzystaniem z języka, który mógłby utrudnić odbiór materiału widzom. Zawsze próbujemy mówić na tyle rozwlekle i jasno, by nie było wątpliwości o czym jest mowa. Mam za to zasadę, że w każdym materiale muszę przemycić jedno "trudne słowo", żeby zachęcić młodzież do zerknięcia do słownika... albo chociaż zapytania w komentarzu.
Szukaj
Odpowiedz
theNewbie__ Offline
Pong
*
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
04-08-2014, 10:22
Mr. A. Dark Winking skupiles sie na luźno wcisnietych "PeeSach" mojej żony mijając sedno I punk tematu. A mianowicie urządzenie ViperX od firmy Tuact. I szczerze nie chce wyjsc na ignoranta polskiej mowy oraz języka polskiego to to kto w jaki sposób pisze lub mowi jest mi calkowicie "ani ziębi ani grzeje". Nie chce tez wyjsc na ignoranta w stosunku co do ciebie gdyż text przeze mnie pisanany nie moze pokazac czy z przymrozeniem oka czy na powaznie krytykuje i czy wogole krytykuje. Chcial bym uniknac nieporozumienia. Szczerze ogladam was i nie tylko was, ale stwierdzam ze wam podobnych jest wiecej niż internet jest w stanie pomiescic ale wolalem napisac wlasnie do was biorac pod uwage to ze to wlasnie z wasza opinia i z waszym zdaniem co do prezentacji, recenzji, opisow czy punktu widzenia zgadzam sie czy utozsamiam najbardziej. Wasze materialy maja sens i sa w miare obiektywne na tyle na ile jest to mozliwe biorac pod uwage ze kazdy i tak nawet najbardziej neutralnie i tak przemyci swoj punkt widzenia i swoje zdanie.
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 09-07-2025, 09:02 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.