Mini pół wyniki, ponieważ wszyscy chcą hirołsy, a nikt nie chce plakatów  Nie spodziewałem się aż takiego wzięcia na nie
 Nie spodziewałem się aż takiego wzięcia na nie 
Hirołsy - Rufus
Kalofduti - pojler
Medieval II - matizc
Kostka WoW - Piromaniaq
Plakat 1 - Weezyr
Wciąż do wzięcia są plakaty nr 2,3,4,5,6 i 7 - więc zapraszam do ich wybierania (to nie jest oficjalne zakończenie Rozdawajki, zakończę ją jak wszystko rozdam
 (to nie jest oficjalne zakończenie Rozdawajki, zakończę ją jak wszystko rozdam  )
 )
@Dekakura, nie wiem jak chcesz plakat? link:link - legend of quest? nie mam takiego.
 link:link - legend of quest? nie mam takiego.
Pozdrawiam,
Link.

Hirołsy - Rufus
Kalofduti - pojler
Medieval II - matizc
Kostka WoW - Piromaniaq

Plakat 1 - Weezyr
Wciąż do wzięcia są plakaty nr 2,3,4,5,6 i 7 - więc zapraszam do ich wybierania
 (to nie jest oficjalne zakończenie Rozdawajki, zakończę ją jak wszystko rozdam
 (to nie jest oficjalne zakończenie Rozdawajki, zakończę ją jak wszystko rozdam  )
 )@Dekakura, nie wiem jak chcesz plakat?
 link:link - legend of quest? nie mam takiego.
 link:link - legend of quest? nie mam takiego.Pozdrawiam,
Link.

![[Obrazek: Q8KmzuE.jpg?1]](http://i.imgur.com/Q8KmzuE.jpg?1) 

) wysyłka jest za free - taka promocja - nie płacicie i macie za darmo Wasze dane kasuję od razu po wysyłce, nie są mi do niczego potrzebne i zostaną wykorzystane tylko do wysyłki przedmiotów bla, bla, bla... Wysyłam po wypłacie! po 10-tym maja!
 ) wysyłka jest za free - taka promocja - nie płacicie i macie za darmo Wasze dane kasuję od razu po wysyłce, nie są mi do niczego potrzebne i zostaną wykorzystane tylko do wysyłki przedmiotów bla, bla, bla... Wysyłam po wypłacie! po 10-tym maja!