| 

Przywitaj się!

| 

| 

08-06-2011, 21:45,  

| 
		|||

| 
		|||
| 
				Re: Przywitaj się! 

Drżyjcie kłodnicy moi, albowiem zasiądę na swym stolcu i pokieruje wami z ćmy! Mwahaha! 

Siemka jestem Artur, mój nick to Sorat który jest imieniem jednego z Demonów. Tak, tak, tak, nie jestem zbyt religijny, jestem Ateista i SLAYER KUR...cze? Interesuje sie wszystkim po trochu. Słucham Hard Rocka i Metalu (różnego). W wolnych chwilach czytam i tłumaczę Mangi amatorsko ;] Jeśli ktoś chce mieć sojusznika w Satanie niech się do mnie zgłosi, to cosik poradzimy. Niestety nie mam 666 lat a tylko 18... ( nie chce być śmiertelnikieeeeem  ... )
				 | 
		|||
| 

09-06-2011, 01:21,  

| 
		|||

| 
		|||
| 

Każdy stara się przywitać to nie będę gorszy  

![]() A więc.. zaczne najzwyczajniej(zapewne tak też skończe) Witam Was wszystkich jestem Adam(również taki nick na serwerze pvp) mam.. 15 lat? no tak teraz malo a za jakis czas będę sobie odejmowal   Interesuje się informatyką i pewnie tak też zostanie na długi czas. Zawędrowałem aż tutaj, ponieważ jest to najlepszy portal w Polsce o terrari(cóż wiecej mowic ta gra mnie cholernie wciągneła). Nie będę się wielce już rozpisywał jeśli chcecie cos wiedzieć pytajcie(w co wątpię). Dodam tylko jeszcze, że postanowilem sie starac o haslo i ip do RP, dlatego że griefowanie na pvp zaczyna mnie denerwować ![]() Tak więc pozdrawiam  
				 | 
		|||
| 

09-06-2011, 15:46,  

| 
		|||

| 
		|||
| 

Witajcie  

Mamy nadzieję że będziecie się dużo udzielać
				 | 
		|||
| 

09-06-2011, 20:28,  

| 
		|||

| 
		|||
| 

Siemka trochę jestem na forum ale się przedstawię. Witajcie Jestem Paweł  

Pomogłem?  Daj + 

| 
		|||
| 

18-06-2011, 22:47,  

| 
		|||

| 
		|||
| 

Witam wszystkich. W terrarię gram od wczoraj, ale jestem dobrze wykształcony z powodu filmików oglądanych na youtubie. Niestety (jeśli jesteś administratorem, to nieczytaj)  :oops: posiadam bezpłatną wersję gry, ale już zbieram kasę . Po spojrzeniu na syf jaki jest na wiki wziąłem się powoli za edycję   

.
				 | 
		|||
| 

18-06-2011, 22:55,  

| 
		|||

| 
		|||
| 

Oj nie przesadzaj że syf. Syf to się póki co tworzy przez edycje na siłę :P. 

Ja się nie przedstawiłem. Siema jestem Marek, Rosh aka Kalafior, Cauliflower, Knorrek, Knorr, Knuckles1523... (jest więcej ale nie chce męczyć waszych oczuff) Zapraszam na mój blog- rosh.pl 

| 
		|||
| 

23-06-2011, 20:55,  

| 
		|||

| 
		|||
| 

Cześć, jestem Kamil. Mam 15 lat, prawie, że 16. Można spotkać mnie pod nickiem Stefan  

.
				Nick w grze - Stefan. 

| 
		|||
| 

25-06-2011, 22:26,  

| 
		|||

| 
		|||
| 

Witam wszystkich, jestem Dawid. Mam 14 lat, od dawien dawna gram w terrarie (od wersji 1.0.2  

) nooo gra mnie wciągnęła na maksa i chyba tak pozostanie na jakiś czas :P Pozdrawiam  | 
		|||
| 

26-06-2011, 08:59,  

| 
		|||

| 
		|||
| 

Elo, Adrian jestem, uwielbiam gry typu sandbox dlatego terraria to mój numer 1 8-) 

\\Rosh: Błędy ortograficzne poprawione.  | 
		|||
| 

07-07-2011, 19:04,  

| 
		|||

| 
		|||
| 

A ja jestem Kacper  

Sądzę że to forum stanowi duże zagrożenie dla konkurencji Mamy potencjał =D zapomniałem dodać że dużo spamuje -_-\\Rosh: Przeczytaj regulamin, nie podawaj linków do innych stron o tematyce terrarii.  | 
		|||
| 

11-07-2011, 16:28,  

| 
		|||

| 
		|||
| 

Witam ta strona jest wspaniała. Mnie tez wciagnela terraria czekam na nowe aktualizację i pozdro dla admina

| 
		|||
| 

11-07-2011, 18:22,  

| 
		|||

| 
		|||
| 

Witam. 

Jestem Grzegorz, gram od około tygodnia na singlu. Niedługo mam zamiar zacząć grać na multi. Nick: GREG / gresio Pozdrawiam!  | 
		|||
| 

20-07-2011, 13:40,  

| 
		|||

| 
		|||
| 

Witam. 

gram w terrarie już około miesiąca, jak do tej pory na singlu i nie za często (praca i życie nie zawsze pozwala na rozrwki) nick na steamie: Machiavelist  | 
		|||
| 

25-07-2011, 21:17,  

| 
		|||

| 
		|||
| 

Dzień dobry wszystkim terraria-tardom  

| 
		|||
| 

04-08-2011, 22:11,  

| 
		|||

| 
		|||
| 
				RE: Przywitaj się! 

Witam Wszystkich !!!!

| 
		|||
| 

08-08-2011, 22:37,  

| 
		|||

| 
		|||
				(04-08-2011, 22:11)-brajan98- napisał(a): Witam Wszystkich !!!!Witaj witaj. Niech zgadnę. Też czekasz na 1.0.6 ? ![]() Chcesz śledzić nowości dotyczące Terrarii ? --> http://www.terrariahq.pl Chcesz wiedzieć co można w grze znaleźć, zrobić, osiągnąć ? --> http://wiki.terrariahq.pl  | 
		|||
| 

10-08-2011, 03:37,  

| 
		|||

| 
		|||
| 

Witam wszystkich. 

Mam na imie Marcin lat 27. Gram od okolo miesiaca , wydaje mi sie ze posiadam juz spora wiedze o tej wspanialej grze. Nick Steam : vcf_3g P.S Szukam ludzi ktorzy zaczynaja przygode z Terraria , z checia pomoge na swoim serwerze multiplayer. Szukam osob grajacych w RPGowskim stylu.  | 
		|||
| 

10-08-2011, 10:58,  

| 
		|||

| 
		|||
| 

Witam wszystkich  

![]() @Globus Włącz "panel użytkownika", "edytuj profil" a następnie wpisz w "Steam" swój nick   Wtedy każdy będzie mógł cię dodać itp. itd. U mnie możesz to zobaczyć, jak to wygląda ;>
				 | 
		|||
| 

10-08-2011, 11:38,  

| 
		|||

| 
		|||
| 

Dzieki Karguel , wszystko zostalo edytowane i zrobione jak nalezy.

| 
		|||
| 

15-08-2011, 15:13,  

| 
		|||

| 
		|||
| 

Witam was wszystkich. Terrarie mam dopiero od dzisiaj. Grałem jakieś 5 minut więc trochę nie ogarniam. Lubie grać razem z innymi więc wiem że będzie super.

| 
		|||
| 

24-08-2011, 10:49,  

| 
		|||

| 
		|||
| 

Witam jestem Piotrek. Forum czytam dość długo ale konto mam dopiero od wczoraj  

. Pozdrawiam i życzę miłej gry!
				![]()  | 
		|||
| 

24-08-2011, 13:51,  

| 
		|||

| 
		|||
| 

Twórzcie od razu konta, bo samo czytanie jest nudne, lepiej pisac z innymi :P 

Witamy  )
				 | 
		|||
| 

11-10-2011, 12:27,  
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-10-2011, 18:55 przez zabikt.)

| 
		|||

| 
		|||
| 

siemka, jestem Damian, i posiadam w  ekwipunku bardzo ciekawe rzeczy, zbroje z: srebra, hellstona,żelaza,hero shirt, demonite, itd.  

zapraszam do mnie na serva, potem podam szczegóły (a po co pisałem o ekwipunku? by udowodnić że nie jestem n00bem![]() /Witamy! ;> ~Karguel1995  | 
		|||
| 

24-10-2011, 18:02,  

| 
		|||

| 
		|||
| 

Ave Everyone. 

Maj nejm is Sajmon end... (Może lepiej po Polsku?  )Witam Wszystkich. Mam na imie Szymon i mam kilka(naście  ) latek.W Terraria gram od dawna ale miałem długą przerwe (grałem w 1.0.2 a potem przestałem i podczas 1.0.6.1 powróciłem :3) Mam nadzieje że będzie miło (napewno) na forum.  | 
		|||
| 

24-10-2011, 19:28,  

| 
		|||

| 
		|||
| 

Of course, że będzie miło ;> Zapraszam cię również do udziału w lidze PVP, poznasz lepiej naszych użytkowników, będzie mnóstwo zabawy!  

![]() Tutaj masz link, gdzie możesz się zapisac: http://www.terrariahq.pl/forum/watek-Liga-PVP-28-10-11 Pozdrawiam!  | 
		|||
| 

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

| 

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc

... )

Interesuje się informatyką i pewnie tak też zostanie na długi czas. Zawędrowałem aż tutaj, ponieważ jest to najlepszy portal w Polsce o terrari(cóż wiecej mowic ta gra mnie cholernie wciągneła). Nie będę się wielce już rozpisywał jeśli chcecie cos wiedzieć pytajcie(w co wątpię). Dodam tylko jeszcze, że postanowilem sie starac o haslo i ip do RP, dlatego że griefowanie na pvp zaczyna mnie denerwować ![[Obrazek: imoolsygna.png]](http://img231.imageshack.us/img231/961/imoolsygna.png)
![[Obrazek: ban_pl_8831_391292.gif]](http://pic.20dollars2surf.com/ban_pl_8831_391292.gif)
.

![[Obrazek: userbar01.png]](http://www.terrariahq.pl/userbar/userbar01.png)
![[Obrazek: gPlWu.gif]](http://i.imgur.com/gPlWu.gif)