Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! v
« Wstecz 1 ... 57 58 59 60 61 62 Dalej »

końicziła(?)
Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
końicziła(?)
Drizztoable Offline
Hyrule king
*
Liczba postów: 41
Liczba wątków: 2
Reputacja: 2
31-05-2012, 16:19
Cześć.
Jestem... no właśnie kim ja jestem przede wszystkim i najważniejsze nerdem.Ale zacznijmy od początku,Jestem Kacper mam 21 lat i jestem studentem filologii angielskiej,moja przygoda z grami zaczyna się w 1993 gdy 3 letni Kacperek dostaje swego pierwszego pegazusa choć tak właściwie to nesa (niema to jak mieć wujka w Ameryce),na owym koniu grałem aż do 97,co wtedy się stało tak ważnego a no dostałem N64 wraz Okaryną czasu i mario 64,jak widzicie po moim avatarze do dziś jestem fanem linka i jego przygód.O mario nie mam co mówić kilka godzin grania nic więcej za to w zeldzie gubiłem się godzinami ale dość o tym bo w tym samym czasie dostałem swój pierwszy komputer z gier nie pamiętam nic ciekawego dopiero później zagrałem w Quake III unreal Tournament czy genialnego Jazz jack rabbit 2.No ale teraz trochę o moim nicku a mianowice Drizzt Do'Urden przewspaniały Drow z książek R.A Salvatore poczytajcie,warto naprawdę.Ok teraz przełomowy dla mnie moment konkretnie dostaje psx,pewnie interesują was gry?No dobrze z nich pamiętam Tekkena 3,Metal gear solid,crash i wiele więcej myślę że zanudzanie was resztą jest nie potrzebne powiem tylko tyle że konsole jakie posiadałem i posiadam to NDS N3DS PS3 PS2. Pozdrawiam pa.

[Obrazek: 6.jpg]

Szukaj
Odpowiedz
Dorczenzo Offline
so i herd u liek gamez
Liczba postów: 640
Liczba wątków: 51
Reputacja: 216
31-05-2012, 16:38
Fajnie że się przedstawiłeś i że jesteś nerdem ale popracuj nad interpunkcja i nad stawianiem kropek ponadto dziel dłuższe zdania na kilka krótszych bo niektóre ciężko się czyta aha i ogarnij trochę zakładanie tematów i pisanie postów bo jakieś double się robią dziękuję.
Szukaj
Odpowiedz
Drizztoable Offline
Hyrule king
*
Liczba postów: 41
Liczba wątków: 2
Reputacja: 2
31-05-2012, 22:38
Dziękuję,za pozytywną i mam nadzieje szczerą krytke.A co do tych doubli to wina mojej myszki,zdarza jej kliknąć dwa razy.

[Obrazek: 6.jpg]

Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 13-05-2025, 21:20 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.