Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Gry PBF v
« Wstecz 1 2

[GRA] Więzień - Wronki 2020
Strony (8): « Wstecz 1 ... 4 5 6 7 8 Dalej »
Idź do strony 
Wątek zamknięty 
Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
[GRA] Więzień - Wronki 2020
Sachees Offline
nikt
**
Liczba postów: 97
Liczba wątków: 2
Reputacja: 0
18-11-2012, 17:41
Jeśli ja jestem katem, to i Ty również, a raczej nie sądzę, że to Ty możesz mordować.
Szukaj
SmellySocks Offline
Skarpetowa Wróżka (Rycerz Nintendo <3)
Liczba postów: 703
Liczba wątków: 387
Reputacja: 179
18-11-2012, 19:26
Pssssssssst, ty z włosami. Dorkczęzo, czy jak ci tam.
Wiem, ze zależało ci na kasie i ucieczce, bez Johnny'ego może być ciężko. Ale chodź, coś ci opowiem. Ten napad, to była nasza ostatnia wspólna robota. Przechodząc do rzeczy. Wiem gdzie schowaliśmy tą kasiorę. Po tym napadzie nasze drogi się rozeszły. Jak byś mnie potrzebował, to wiesz gdzie mnie znaleźć.
[Obrazek: fs_overall.png]
Strona WWW Szukaj
Budek Offline
e-sport is my life
*
Liczba postów: 19
18-11-2012, 20:04
Gurgie, coś za łatwo przychodzi ci oskarżanie innych. Może swoją wyliczanką bawisz się w nocy, co?
Strona WWW Szukaj
Berorn Offline
Już prawie czas
Liczba postów: 260
Liczba wątków: 6
Reputacja: 43
18-11-2012, 20:22
Sachees, oj kacie, kacie. Przygotowałeś już sobie broń do zabicia kolejnego więźnia?
420
Szukaj
Sachees Offline
nikt
**
18-11-2012, 20:22
Raz, dwa, trzy - Chmurowaty to nie ty.
Cztery, pięć, sześć - supaplex cześć.
siedem, osiem, dziewięć - to jest pan - dorczenzą!

Pamiętacie tą wyliczankę? Chmurkowaty okazał się być katem, Dorczenzo jest jego przeciwnikiem, więc nie może być katem, ale jaką rolę pełni supaplex? Może to ty grasz w pokera, hę?
Szukaj
farmaceuta Offline
Final Fantasy Fan
Liczba postów: 440
Liczba wątków: 12
Reputacja: 38
18-11-2012, 20:24
Hmmm, znowu lekarz dyżurny się spił, wiec muszę go na chwilę zastąpić (bo jestem jedynym w miarę ogarniętym więźniem w tych tematach). Dorczenzo jak czegoś jeszcze potrzeba to dam rade to szybko załatwić , wrócę akurat przed nocą, bo wtedy przychodzi ktoś inny na dyżur.
Szukaj
SmellySocks Offline
18-11-2012, 20:30
Nie żebym podsłuchiwał, ale jesteście wszyscy dosyć głośni. Jedna rzecz nie daje mi spokoju. Wiecie co to?
Ano supaplex. Bo temu Dorkczęzu, czy jakmutam, to ufam. Ale spuaplex? nie podoba mi sie on. Uczepił się tego Sacheesa, czy co? Przecież to jest jakiś idiota, naczelnik nie wybrałby idioty na kata.
Strona WWW Szukaj
Berorn Offline
Już prawie czas
18-11-2012, 20:33
Nie wybrałby idioty na kata? A Chmurowaty to co, mądry był? Supa nie jest katem, w końcu pracował w kotłowni, a to się ceni u Nas na dzielni.
420
Szukaj
supaplex Offline
I'm awesome
**
Liczba postów: 141
Reputacja: 76
18-11-2012, 20:35
Podłożyłem ten ładunek za piecem, nikt go nie powinien znaleźć. Dorczenzo, w razie ucieczki wybuch powinien rozpętać dosyć duży pożar, w końcu węgla tam jest pod dostatkiem. Miej tego świadomość.

SmellySocks byle idiota potrafi zamordować współwięźnia w ramach współpracy z naczelnikiem, nie wiem co w tym dziwnego...
Strona WWW Szukaj
SmellySocks Offline
18-11-2012, 20:36 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-11-2012, 20:36 przez SmellySocks.)
Chmurowaty miał swoje słabości. On też wydawał mi się podejrzany, jak pamiętacie. A supaplex? Głosował na Dorkczęza. Podpadł mi.
Strona WWW Szukaj
Sachees Offline
nikt
**
18-11-2012, 21:02
Smelly ma rację. Gurgie nie umie liczyć, albo sie pomylił i w tej wyliczance chodziło mu może o supaplexa?
Szukaj
Dorczenzo Offline
so i herd u liek gamez
Liczba postów: 640
Liczba wątków: 51
Reputacja: 216
18-11-2012, 22:47
Wyszedłem z celi. Cały dzień myślałem nad planem ucieczki. Johnny zginął, bardzo niedobrze. Skąd weźmiemy pieniądze na dokumenty, przekroczenie granicy i to wszystko? Ale zaraz, Smelly coś mówił dzisiaj, że wie gdzie jest ta kasa!

- Dobra Smelly, wchodzisz do ekipy. Supa podłożył ładunek, to dobrze. Farmaceuta, załatw jeszcze stroje sanitariuszy i będziemy mieli prawie wszystko, czego nam trzeba. Nadal nie wiem jednak co z tym ładunkiem w pokoju przejściowym. Nie wiecie o której strażnicy mają zmianę?

Głosowanie wciąż trwa. Nie chcę mieć na rękach krwi kolejnego niewinnego człowieka. To chore, że 3 osoby mogą zadecydować o śmierci jednego więźnia. Muszę temu zaradzić. Albo chociaż spróbować.

- Gu... Gurgie? Uhh, mógłbyś założyć gacie? Dzięki. Nie wydaje mi się żebyś to Ty był katem ale.. Po prostu potrzebujemy tutaj prawdziwych facetów. Sory Gurgie.
Szukaj
Sachees Offline
nikt
**
18-11-2012, 22:51 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-11-2012, 22:51 przez Sachees.)
(zachęcony dołączeniem do "ekipy" zaczynia się podlizywać)
Gurgie? Powiem tylko jedno - Double kill! Chociaż... I tak nie wiadomo czym jesteś.
Szukaj
Dorczenzo Offline
so i herd u liek gamez
18-11-2012, 22:52
A czego ten dzieciak ode mnie chce?

- Chcesz dołączyć do ekipy podlizując mi się? W jaki sposób, zmieniając swój głos i pokazując jaki jesteś niesłowny? Zapomnij cieciu.
Szukaj
SmellySocks Offline
18-11-2012, 23:10
Nie żartujcie sobie. Podtykam wam pod nos zdrajcę z waszej drużyny, a wy głosujecie na Gurgiego. Bez żartów. Będziecie mieli na sumieniu niewinną kobietę, z lekkimi problemami, i jej dziecko. Prawdopodobnie też będzie z problemami. Nie zrozumcie mnie źle, ale jeśli dziś w nocy umrę, to wszystko wam się wyjaśni. I, już bez mojej pomocy, pokonacie tego sługusa szatana. Wiecie kogo.
Strona WWW Szukaj
Sachees Offline
nikt
**
18-11-2012, 23:20
Mę...
1.Kobietę?
2.Dziecko?
3.Problemy... No dobra, jest pierdlu.
Szukaj
Stivi Offline
PaczPiez
Administrators
Liczba postów: 739
Liczba wątków: 60
Reputacja: 172
19-11-2012, 00:01 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-11-2012, 00:02 przez Stivi.)
JEST NOC

Więźniowie kolejny dzień spędzili na kłótni. Byli już blisko.. i może to było problemem, nie potrafili myśleć jasno. Późnym wieczorem Gurgie zaczął krzyczeć, że wody mu odeszły i będzie rodził... to przepełniło czarę goryczy i więźniowie zdecydowali, że ktoś tak szalony z łatwością zostałby katem. Zresztą.. poprzedni był pedałem, więc drugi może być transwestytą. Grupka podeszła do Gurgiego i zaczęła go okładać po sztucznym brzuchu. Gurgie upadł, fala kopniaków pokryła jego ciało... "Tylko nie moje dziecko... prosze...", więźniowie byli nieustępliwi, skończyli dopiero gry Gurgie przypominał mokrą plamę. Po śmierci Gurgiego zapadła cisza, nie odezwał się nawet naczelnik... oznaczać to mogło tylko jedno - kolejny błąd.

W wyniku głosowania zginął Gurgie - żartowniś

Cytat:kenonon - 13-04-22:00 -- racja gdyby połączyli psnixbl w jednosć wyszło by cos pięknego niczym jezus
Szukaj
Stivi Offline
PaczPiez
Administrators
Liczba postów: 739
Liczba wątków: 60
Reputacja: 172
19-11-2012, 01:04
JEST DZIEŃ

Wszyscy wysłali akcje, a mi się nie chce rano wstawać.

Kacpei siedział w swojej celi opierając głowę o muszle klozetową. Miał bardzo ostre wymioty. W pewnym momencie do jego celi ktoś wszedł i złapał go w taki sposób by nie mógł się obrócić.

Witaj mały, dzisiaj twoja kolej.

Oprawca założył Kacpeiowi worek na głowę i zakleił bardzo dokładnie taśmą klejącą, następnie ostrym nożem usunął mu palce u dłoni. Chwilę później Kacpei tonął we własnych rzygach.

Po paru godzinach odezwał się naczelnik.

Wstawać! Kolejny z was zdechł popaprańcy.

Więźniowie obudzili się, w łóżkach wszystkich osadzonych poza Sachezem leżały ucięte palce Kacpeia

Ahhhh... ogłoszenie. SmellySocks grał w karty zeszłej nocy, ma alibi.

W wyniku działania kata zginął Kacpei - więzień
SmellySocks posiada alibi - nie mozna na niego głosować

Cytat:kenonon - 13-04-22:00 -- racja gdyby połączyli psnixbl w jednosć wyszło by cos pięknego niczym jezus
Szukaj
farmaceuta Offline
Final Fantasy Fan
Liczba postów: 440
Liczba wątków: 12
Reputacja: 38
19-11-2012, 01:15 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-11-2012, 02:47 przez farmaceuta.)
*Podchodzę do Dorczenzo i szepczę*
-Mam wszystko, plus kilka innych rzeczy przydatnych jak kogoś postrzelą. Dzisiaj musiałem ratować dwóch typków co sobie podcięli żyły. Mam już dosyć robienia tego, zamiast wiecznie pijanego lekarza. Wszystko na mojej głowie. Może to dlatego że podczas strzelanin biegałem do rannych. I wpadłem, jak wykradłem z wojska dobre kilka litrów plazmy (rodzaj kroplówki stosowanej na polu walki).

*Akcja miała miejsce zaraz po śmierci Gurgiego*
Szukaj
SmellySocks Offline
19-11-2012, 15:24
Pssssssssssssst, ty, z włosami. Durkczynzo, czy jakoś tak
Czemu ty cały czas ufasz supaplexowi? Nie widzisz, ze to jest zdrajca wśród nas? Już raz na Ciebie głosował. Naprawdę chcesz zaufać temu podłemu sługusowi naczelnika? Błagam Cię, pomścij śmierć Johnny'ego. Nie o taką Polskę walczył; nie pozwól by jego śmierć obróciła się w niwecz. Zrozum mnie, NIE MYLIŁEM SIE, GDY CHODZIŁO O TEGO IDIOTĘ - GWAŁCICIELA. Uwierz mi, choć raz i zagłosuj ze mną. Na supaplexa. Jeśli to nie on, to odejdę w cień i nie będę już rzucał oskarżeń.
Strona WWW Szukaj
Sachees Offline
nikt
**
19-11-2012, 17:07
Dzisiaj na pewno pójdę śladem Smelly’ego. Supaplex, co zrobiłeś Kacpeiemu? Bez partnera jest trudniej, prawda?
Szukaj
supaplex Offline
I'm awesome
**
Liczba postów: 141
Reputacja: 76
19-11-2012, 20:15
Nie wiem, zapytaj się kata. Nadal nie jestem w stanie pojąć niechęci smelly'ego do mnie. Stara się mnie usunąć od dłuższego czasu bo przez chwilę głosowałem na dorczenzo. Przyznałem się do błędu i głos zmieniłem, ale dla niego widzę się to nie liczy...

W dalszym ciągu uważam, że to ty Sachees starasz się tu namącić. Chciałeś się przypodobać dorczenzo i naszej paczce. Nie uciekniesz z tego więzienia kacie, gwarantuję ci to.
Strona WWW Szukaj
Berorn Offline
Już prawie czas
19-11-2012, 20:24
Sachees od początku gościa nie lubiłem, jeszcze chciał się wbić w nas plan, i potem co? Wysadzić tunel przez który byśmy przechodzili? Trzeba zabić tego kata, żebyśmy wszyscy nie zginęli.
420
Szukaj
SmellySocks Offline
19-11-2012, 21:02
Ech, supa. Każdy popełnia błędy. I każdy, KAŻDY musi za nie odpowiadać. Pomyliłes się? trudno. Musisz odpowiedzieć za swoje winy.
Strona WWW Szukaj
Dorczenzo Offline
so i herd u liek gamez
19-11-2012, 23:08
Grugie zginął. Szkoda. Nie, wcale nie. Miałem dość tego ciągłego zawodzenia. Dodatkowo czuję jakieś napięcie w mojej grupie. Przypomniało mi się, że jeden z jej członków głosował na mnie pierwszego dnia. Nie tak miały wyglądać te relacje...

- Smelly, chyba wiesz co mówisz. Ostatnio miałeś rację, tak samo jak ja. Trudno mi w to uwierzyć, ale może rzeczywiście Supaplex jest wtyką w naszej ekipie. Trzeba go zlikwidować i uciekać, mamy coraz mniej czasu. Na pewno wiesz gdzie schowana jest kasa?

Ręce mi się pocą. Nie miałem takiego stresu od kilkunastu lat. Czas ucieka, a my nadal siedzimy w więzieniu! A Supaplex całkiem sprytnie sobie wymyślił z tymi palcami.

- Farmaceuto, schowaj wszystko SAM WIESZ GDZIE i szykuj się. Mówię serio. Co? Nie, nie ma w tym żadnego podtekstu seksualnego oO O ucieczce mówię.
Szukaj
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Strony (8): « Wstecz 1 ... 4 5 6 7 8 Dalej »
Idź do strony 
Wątek zamknięty 

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 18-06-2025, 02:18 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.