27-04-2013, 17:12
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-04-2013, 17:13 przez Dark Archon.)
Teamspeakowe Soboty
|
27-04-2013, 17:20
Chyba dla pedała prawiczka, elo!
04-05-2013, 12:19
Cześć trolcuchy, pisze żeby dać wam znać, że nie będzie mnie dziś na naszych TS-owych rozmowach. Mimo tego jak świetnie się bawie gadając z wami, uznałam, że potrzebuję przerwy - częściowo również dlatego, że co raz częściej osoby nowe chciałyby wrócić do omawiania tematów których stali bywalcy się już nasłuchali. Proponuję więc łapać okazje, wrócić do tematów które już były ale o których lubicie gadać albo czujecie, że poprzednio temat nie został wyczerpany. Bawcie się dobrze, bądźcie grzeczni i dajcie znać jeśli ktoś będzie brzydko się zachowywał
![]() A tu na rozgrzewke temat o który nowi lubią pytać najbardziej: Indyki, co jest indykiem a co nie, jaka jest przyszłość gier indie, dlaczego są tak popularne i często lepsze niż niektóre 'duże' produkcje.
04-05-2013, 21:42
Teamspeakowe soboty będą się odbywać normalnie. Kto wie, może będą goście "specjalni". :mistery:
Oczywiście jak zawsze zapraszamy nowych użytkowników. Namiar na TS znajduje się w prawym dolnym rogu na stronie głównej.
05-05-2013, 01:13
Nie wiem czy był taki temat, bo dopiero wkręcam się w te TS'owe soboty.
Gdy nie mogę przejść gry to... Czy cisnęliście kiedyś padem o podłogę ze złości na niemożliwość przejścia danego fragmentu gry? Jak reagujecie, gdy nie możecie po raz setny pokonać upierdliwego bossa? Podchodzicie spokojnie, czekacie chwilę i próbujecie ponownie później? Czy być może bluzgacie do telewizora i toczycie pianę z ust?
05-05-2013, 12:00
Hej kulfony, jak wam wczoraj poszło? Z mini-relacji Crix-a wynika, że całkiem spoko. Weszłam tylko na chwilę i zauważyłam niepotrzebny pojazd na Sonix, która miała akurat do powiedzenia coś, co w cudzych (np moich) ustach zostałoby uszanowane. Wiem, że młodsi userzy czasem mówią rzeczy, które dla starszych są oczywiste, ale proszę się poskromić od przerywania innym wypowiedzi
![]() Z góry dzięki, i zabieramy się za tematy do przyszłego tygodnia ^^
11-05-2013, 15:11
Widze że tylko ja tu pisze, ale spoko
![]() Mnie i Archona dzisiaj wieczorem nie będzie, ale TS-owe soboty się odbędą. Pilnować was będzie Crix, więc bądźcie grzeczni i bawcie się dobrze plotkując o redakcji hehe ![]()
11-05-2013, 16:54
Oj, szkoda, no nic, ważne, że się odbędą, ale bez Was to nie to samo
![]()
17-05-2013, 20:02
Przypominam że jutro jak co tydzień odbywają się Teamspeakowe soboty. Jak chcecie poruszyć jakieś konkretne tematy to piszcie tutaj. Start normalnie o 22.
18-05-2013, 17:02
25-05-2013, 18:31
Przypominam, że dzisiaj jak co tydzień Teamspekowe soboty. Neko zapowiedziała chęć udziału więc frekwencja powinna być dobra. Jeśli chcecie przedyskutować jakieś konkretne tematy to wpisujcie je tutaj.
25-05-2013, 18:44
1.Można z tego tematu zrobić rutynowy temat. Czyli w co graliśmy w tym tygodniu, nie chodzi o wymienianie tytułów tylko o nasze przemyślenia odnośnie tej gry.
06-06-2013, 13:35
Uwaga! Ważna zmiana!
Zmienił się ADRES DOSTĘPOWY do serwera Teamspeak. Od dziś, aby wejść na serwer należy korzystać z nowego adresu: ts.arhn.eu
06-06-2013, 21:31
Przypominam o zbliżających się TS-owych sobotach. Jeśli chcecie omówić jakieś konkretne tematy, to proponujcie je tutaj. Pora trochę wrócić do starej formuły
![]()
10-06-2013, 21:20
Świetna sprawa na różnorodne pogadanki. Postaram się być cały czas.
22-06-2013, 01:22
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-06-2013, 01:22 przez Crix Doomsday.)
No i dalej nic nie piszecie... Potem będzie narzekanie, że nie ma tematu i rozmowy o pierdołach.
Na TS jak co tydzień - 22.00 Wymyślcie tematy do omówienia. Napiszcie je tutaj.
22-06-2013, 01:34
Ja mam jeden, ponarzekajmy na kijowe polonizacje gier, oraz odnajdźmy perełki (czyli te dobre polonizacje)
22-06-2013, 01:35
Sam pewnie nie wpadnę na TS-a, ale chętnie podrzucę oczywisty temat: zmiana polityki MS odnośnie X1. Czy faktycznie "our feedback matters"? Jak się to ma do bardziej przyjaznego od samego początku stanowiska Sony? Czy dzięki takiemu precedensowi zyskamy większy wpływ na poczynania giganta, co może zaprocentować w przyszłości? Czy też MS jakoś będzie próbować sobie odbić tę porażkę?
heh, to jest ciekawe, jeśli spojrzycie w dyskusji na ten temat pod innym kątem.
Co jeśli M$ jest geniuszem marketingowym i przez swoje poprzednie "wpadki" zrobił sobie darmowe badanie rynku? których tematem było: "czy konsumenci są gotowi na tego typu rozwiązania?" Sprawdzimy, jeśli nie? to się z tego wycofamy i z szumnym hasłem na sztandarach "słuchamy przede wszystkim graczy" pokażemy że to MY chcemy tworzyć produkt dla was, a to WY nam dyktujecie jaki ma być w swojej ostatecznej formie ![]() Oczywiście to moje osobiste Science Fiction, ale gdyby tak wyglądała rzeczywistość, to mimo obarczenia dużym ryzykiem, była by to genialna sztuczka marketingowa. Miłej dyskusji ![]()
22-06-2013, 09:48
Rufus bądź na TS, a nie omawiaj tematów w dziale do tego nie przeznaczonym...
28-06-2013, 18:51
Sobota za pasem. Przygotowujcie jeśli chcecie tematy do omówienia.
Jest też szansa że Neko wreszcie do nas wróci.
30-06-2013, 16:22
Crix, teraz już wiem skąd wzięły się pogłoski, że będe. Dzięki.
Kochane moje misiaki, wiem, że ostatnio, a raczej przez cały ostatni miesiąc, nie odwiedzałam naszego ts-a, ale miałam ku temu dobre powody. Wczoraj zostałam zwabiona aby dołączyć do rozmów mimo kompletnego braku czasu, zdrowia i rzeczy do powiedzenia. Przepraszam za ucieczke bez ostrzeżenia, ale niestety, tak jak napisałam powyżej, jeśli nie mogę uczestniczyć to nie mogę ![]() Przy pomyślnych wiatrach, gdy się trochę uspokoje i przestane klnąć na wszystko i wszystkich, zamierzam wrócić do naszych pogaduch. Przewidywalny termin to przyszła sobota. Jedziemy z tym koksem! -pogdajmy o grach od których ze względu na efekty wizualne robi się nam niedobrze, kręci nam się w głowie albo po prostu chce wymiotować. Czy macie jakieś gry z dzieciństwa które odpalone teraz wywołują w waszych głowach efekt karuzeli, a kiedyś nie mieliście z nimi problemu? Czy przywykliśmy za szybko do HD?
30-06-2013, 16:38
Chodzi o to, że po jednej rozmowie wywnioskowałem - i tu uwaga - że jest szansa na to, że będziesz. Nigdzie nie gwarantowałem, że tak będzie na 100%.
W takim razie pozostaje mi tylko przeprosić jeśli ktoś pomyślał że była to gwarancja...
06-07-2013, 17:27
hej trolcuszki, co to za brak tematów?! Jak tak dalej pójdzie to zmusze was do suchania o tym jak lubié robic kanapki!
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości