Liczba postów: 54
Liczba wątków: 12
Reputacja:
2
Teraz pora na "Giants: Obywatel Kabuto" i "Sacrifice"
Liczba postów: 17
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Po obejrzeniu tego Filmiku mam straszliwe wyrzuty sumienia. Za dzieciaka zagrywalem sie MDK, a dzis zupełnie zapomniałem o istnieniu tej gry. Dzięki Archon za przypomnienie.
Teraz pozostaje tylko jedno pytanie. Gdzie to cudo można jeszcze nabyć ?
Liczba postów: 363
Liczba wątków: 1
Reputacja:
63
13-07-2013, 23:40
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-07-2013, 23:40 przez guy_fawkes.)
Od jakiegoś czasu ciągnie mnie w stronę tej gry, ale jeszcze jej nie kupiłem. Postaram się to nadrobić możliwie najszybciej, bo jak widzę to prawdziwy klasyk, wyprzedzający swoje czasy. Lubię gry z niebanalną stylistyką i pomysłem na siebie. Znakomity materiał.
@royek: GOG, cdp.pl, Allegro. MDK jest dość tanie.
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Pamiętam, że w jakimś czasopiśmie (chyba NEO) skrót przetłumaczony został jako Masaż Dla Kosmitek.
Liczba postów: 14
Reputacja:
7
W "Mojżesz Demonstruje Karate" grałem najpierw u wujka na jego 486, a potem gra przypomniała się w Clicku gdy miałem już (starego, ale własnego) pentiuma mmx.
Zadziwiająca mieszanka miodności i śmiechu.
Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja:
742
"Mojżesz Demonstruje Karate"? Jestem niemal pewien, że "MDK" to sławny cytat z Yody: "Musisz Dinary Kupić".
Liczba postów: 658
Liczba wątków: 55
Reputacja:
101
A nie "Musisz Doriana Kochać" ?? Raczej o to chodziło... :P
Liczba postów: 10
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
już jest temat na offtopa "znaczenia skrótu MDK", a co do gry to dosyć często o niej słyszałem, ale nigdy nie miałem okazji zagrać i teraz widzę że ominęło mnie sporo frajdy. Mam nadzieje kiedyś nadrobić zaległości z retro gier.
Liczba postów: 0
Reputacja:
0
Grałem w MDK 2 i byłem z tej gry bardzo zadowolony. A po obejrzeniu tej recenzji narobiła mi smaka i skuszę się kupić tą grę na mojego PSone