Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wasze pomysły
14-07-2011, 20:49,
Re: Wasze pomysły
Ja tam bym chciał aby było więcej invazji, typu orki, minotaury, elfy, dwarfy czy inne tego typu cholerstwa.
Albo takie dwa nowe biomy: Dla krasnoludów i elfów. Elfy by miały chatki na jakiś w pytę dużych i grubych drzewach połączonych jakimiś mostkami, a krasnoludy w podziemiach. I jeszcze jakby dodali głosy do tych potworów. Dwarfy - poważny głosik, ale teksty walone przez nich śmieszne. Nasuwają mi się tutaj teksty z Wiedźmina, typu "Pochędożył bym" or etc ;d. No a Elfy, taki niby śmieszny głosik, ale teksty poważne. Btw. Dobry elf, to martwy elf ;>

Tutaj już nie o potworkach, a o biomie, którym jest las. Zajebiście by wyglądało, gdyby za normalnym lasem byłaby ściana z... Drzew! Zupełnie nie widac, że wchodzimy do lasu, kiedy do niego naprawdę wchodzimy (Masło maślane ;<). Dlatego przydała by się ściana tylnia właśnie z drzew. Co o tym myślicie? ;>

I znów Forest - Oprócz zwykłych drzewek - lasy iglaste, wierzby, jakieś krzewy etc. Myślę, że to by trochę urozmaiciło wygląd lasów.

I nadszedł czas na coś, co chyba każdy by chciał - więcej bossów! Tak, wszystko co może byc. Jak wspomniałeś Bezel, chciałbyś ogry, jako normalne potworki. Ja bym dał ogra jako bossa, bo jednak opisałeś go bardziej na bossa, tylko więcej hp. Vampiry mi się średnio podobają w terrarii, ale każdy ma inny gust. Dodałbym bossy takie jak:
- Lodowy pajączek
- Duży ptaszek, coś w stylu tbijskiego Terror Birda:
[Obrazek: terrorbird.gif]
* I znów nowy biom, coś w stylu lochów, tylko prawdziwych lochów! (MROCZNYCH):
** Dam trochę potworków z tibii na przykład ( sry, ale muszę właśnie z tibii, bo muszę dac jakiś wygląd):
(Zwykłe potwory)
- Demon skeleton
[Obrazek: demon_skeleton.gif]
- Grim Reaper (Kostucha)
[Obrazek: rift_scythe.gif]
(Boss)
- Dark Torturer
[Obrazek: dark_torturer.gif]

Of course potwory te byłyby upiornie trudne do pokonania (I oto właśnie chodzi). Wykonac te obrazki w 2D, zmienic nazwę, z deczka wygląd i by było zajebiście.

A co byście powiedzieli, aby terraria wyglądała tak:
[Obrazek: terraria_wallpaper___3_by_eltu-d3hxsvq.jpg]
Nie no, of course Joke, bo by zajmowało to w pytę pamięci i ciełoby się jak nic ;d
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Wasze pomysły - przez Bezel - 14-07-2011, 19:45
Re: Wasze pomysły - przez Karguel1995_mybb_import189 - 14-07-2011, 20:49
Re: Wasze pomysły - przez Bezel - 14-07-2011, 21:02
Re: Wasze pomysły - przez Bezel - 14-07-2011, 22:25
Re: Wasze pomysły - przez kajus - 28-07-2011, 14:17

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości