Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SERWER - chwilowa pauza
30-11-2011, 20:54,
RE: SERWER - chwilowa pauza
kanapka

Taka sutuacja jest na każdym serwerze na jakim byłem ;-) A ostatnio sporo ich odwiedziłem. Weź jednak pod uwagę kilka aspektów:
  1. Ludzie czekają na 1.1 i nie chce im się grać na aktualnej wersji gry, którą już znają na wylot
  2. Ludzie zniechęcają się do gry multi jak widzą, że mapa jest przekopana wzdłuż i wszerz. Jednak nawet mapa Large na tyle osób robi się mała. TDSM pozwala generować ogromne mapy z większą ilością dungeonów i wysp. Niestety... znowu wracamy do tematu TDSM.
  3. Ogólnie scena gry sieciowej Terrarii wygląda bardzo, ale to bardzo ubogo w Polsce (stąd moj pomysł aby otworzyć się na graczy z zagranicy, ale tutaj bez ankiety się nie obejdzie, bo język angielski stanie się wymogiem)
  4. Moderatorzy byli aktywni przez 2 dni i ... się "obsrali" Smiling Słomiany zapał to coś co cechuje 90% graczy Terrarii (może taki urok tej gry?)
  5. Ten serwer na pewno nie można nazwać ostatecznym Zrobiliśmy z 10x mniej niż na starych serwerach RPG Smiling Dlaczego? Patrz pkt. nr. 1.

@milo88

Ja to bym i zapłacił za DLC który doda serwer linuxowy, nowe światy, support dla modów. Jestem pewien że z tych 1 000 000 ludzi którzy kupili grę, spokojnie 20% zapłaci ekstra Smiling
To Redigit ma w dupie opinię ludzi. I tak zapłaciliśmy Childish

p.s. Zauważyliście w ogóle, że w Re-logic już nie pracuje Blue ? ? Został tylko Tiy i Redigit. Innymi słowy, coś musiało sprawić, że sytuacja jest tak jak jest. Kurcze... może gra autentycznie zostanie singleplayerową gierką, która trzyma przy monitorze przez 2 tygodnie ?

p.s.2. Jutro postaram się dodać poradnik jak zainstalować C-MOD Smiling ten singleplayerowy mod na prawdę duuuużo zmienia.

[Obrazek: userbar01.png]

Chcesz śledzić nowości dotyczące Terrarii ? --> http://www.terrariahq.pl
Chcesz wiedzieć co można w grze znaleźć, zrobić, osiągnąć ? --> http://wiki.terrariahq.pl
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
SERWER - chwilowa pauza - przez tab0reqq - 30-11-2011, 13:05

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości