SERWER - chwilowa pauza
|
30-11-2011, 21:55,
|
|||
|
|||
RE: SERWER - chwilowa pauza
@kanapka
Tak jak mówi tab0reqq, kwestia tego że zaraz update nowa mapa i nowe postacie, ludziom nie chce się grać jeśli zaraz i tak to stracą. Wyjdzie 1.1 to zobaczysz że zainteresowanie nagle wzrośnie lawinowo. Raczej bym się skupił nad zachowaniem niektórych graczy, którzy bardziej niż cokolwiek innego potrafią zepsuć innym rozgrywkę. @tab0reqq Co do DLC, to ty byś zapłacił tylko pytanie czy gracze by zapłacili ![]() Odnośnie C-MODa, to właśnie jakoś nie dawno o nim usłyszałem z oficjalnego forum Terrarii i muszę powiedzieć że wygląda to całkiem nieźle, zastanawiam się tylko jak to będzie pracować z wersją 1.1 która ma wyjść już jutro wieczorem. Co do Blue to wydaje mi się że po prostu mogło dojść między nimi do nieporozumień, być może Redigit ma trudny charakter i tak jak nie potrafi dogadać się z modderami nie potrafił dogadać się z Blue? A być może poszło o pieniądze. Pamiętam że gdzieś ktoś kiedyś pisał że Blue przed odejściem umieścił wpis na swoim tweeterze, jednak nie udało mi się go znaleźć bo chyba usunął stamtąd swój profil. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
SERWER - chwilowa pauza - przez tab0reqq - 30-11-2011, 13:05
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości