Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SERWER - chwilowa pauza
30-11-2011, 21:55,
RE: SERWER - chwilowa pauza
@kanapka
Tak jak mówi tab0reqq, kwestia tego że zaraz update nowa mapa i nowe postacie, ludziom nie chce się grać jeśli zaraz i tak to stracą. Wyjdzie 1.1 to zobaczysz że zainteresowanie nagle wzrośnie lawinowo. Raczej bym się skupił nad zachowaniem niektórych graczy, którzy bardziej niż cokolwiek innego potrafią zepsuć innym rozgrywkę.

@tab0reqq
Co do DLC, to ty byś zapłacił tylko pytanie czy gracze by zapłacili Smiling Już teraz sporo osób gra bez moda bo nie mają oryginalnej terrarii. Chociaż myślę że to jest akurat najmniejszy problem, bo pewnie dałoby się go jakoś "obejść" :P

Odnośnie C-MODa, to właśnie jakoś nie dawno o nim usłyszałem z oficjalnego forum Terrarii i muszę powiedzieć że wygląda to całkiem nieźle, zastanawiam się tylko jak to będzie pracować z wersją 1.1 która ma wyjść już jutro wieczorem.

Co do Blue to wydaje mi się że po prostu mogło dojść między nimi do nieporozumień, być może Redigit ma trudny charakter i tak jak nie potrafi dogadać się z modderami nie potrafił dogadać się z Blue? A być może poszło o pieniądze. Pamiętam że gdzieś ktoś kiedyś pisał że Blue przed odejściem umieścił wpis na swoim tweeterze, jednak nie udało mi się go znaleźć bo chyba usunął stamtąd swój profil.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
SERWER - chwilowa pauza - przez tab0reqq - 30-11-2011, 13:05

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości