19-03-2012, 15:38
Witam wszem i wobec, Nazywam się Maciej i chciałbym przybliżyć wam wymieranie konsoli PlayStationPortable(PSP). Jest to spowodowane malejącą liczbą gier wychodzącą na w/w platformę. Powiedzmy sobie szczerze, co nowego czeka nas w najbliższym czasie na psp ? NIC, kompletnie nic. Hombrew na psp już się robić nie opłaca, Gry w zasadzie już nie wychodzą ... No może oprócz znanych fif które robią masowo. Ta konsola będzie teraz wyglądała jak ps2, raz na ruski rok wyjdzie jakaś gra, nie wliczając Fify i PES a sklepy będą ją ciągle sprzedawać, sam jestem posiadaczem PSP 3004 no i przez parę mieś. byłem zadowolony. Lecz po ogłoszeniu premiery PSV wszystko jakby runęło. Teraz zobaczmy fora i strony z premierami gier na psp.
Miasto gier.pl - 2 premiery na 2012 rok ! Idiot squad (??) I Avengersi.
gry-online.pl - 2 premiery na 2012 rok ! God Eater 2, Gungnir
Więcej informacji nie znalazłem
, patrząc na rok 2010/2011 to BARDZO uboga lista, niestety taka jest siła rzeczy i biegnąca technika sprzętu, tak myślę że za max rok PSP przestanie być sprzedawane w sklepach (ew. allegro) ponieważ nie będzie się już opłacało wydawać na niego gry. I tu moje pytanie, jak sądzicie o psp? Co się z nim stanie? Jaka będzie jego sytuacja w najbliższym czasie ? Ja sądzę że będzie marna. Pozdrawiam i dziękuje za poświęcenie czasu temu słabemu artykułowi. Maciej
Miasto gier.pl - 2 premiery na 2012 rok ! Idiot squad (??) I Avengersi.
gry-online.pl - 2 premiery na 2012 rok ! God Eater 2, Gungnir
Więcej informacji nie znalazłem