30-04-2012, 23:35
@likeon - Podoba mi się Twoja lista i doskonale wiem co masz na myśli. Powiem tak - podoba mi się luźna forma GN ale z młodszymi czasami ciężko się gra
Ja w sumie sam rzucałem żartami na prawo i lewo i bardzo mnie nie obchodziło czy wygram czy przegram ale ładnie supportowałem kolegów z drużyny i zabijałem nawet medykiem. Tak naprawdę w pewnym momencie gra zeszła na drugi plan, liczyła się pogawędka. Ale to miało też swoje plusy bo użytkownicy mieli szansę trochę lepiej poznać ekipę
Co do aczi za wygraną - rozmawiałem już o tym z Archonem i chętnie coś takiego zrobimy ale bardziej w formie na przykład medali przy nicku na forum. Generalnie muszę przyznać, że Twoje propozycje dały mi trochę do myślenia dlatego też pomyślę nad jakimś bardziej profesjonalnym GN. Takim nie dla wszystkich, a bardziej dla chętnych, którzy chcą potrenować lub po prostu większą frajdę czerpią z grania w porządnej, doświadczonej drużynie. Być może uda się coś takiego zrobić ale to poza serią naszych głównych, rekreacyjnych Gamer Nightów
W razie czego mogę się do Ciebie odezwać w tej sprawie?