Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Gracze - Graczom › Teksty Użytkowników na Głównej
[UserArt] Czym jest strach w dzisiejszych grach?
Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 3.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb normalny
[UserArt] Czym jest strach w dzisiejszych grach?
Ikeo Offline
Majesty
*
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
Reputacja: 6
16-08-2012, 11:45
Cos mi sie wydaje, ze szukajac horrorow przegladacie PSX Extreme czy CDA i sprawdzacie tylko podsumowania jesli uwazacie, ze takowe nie wychodza. Jeden temat na 4chanie ostatnio obsypal mnie taka iloscia undergroudowych horrorow, ze przez tydzien dochodzilem do siebie. Amnesia jest chyba najbardziej znanym z nich i niech mi nikt nie powie, ze majac chociaz troche wyobrazni nie bal sie grajac w nia a jest tych gier wiecej, duzo wiecej. Niestety wiekszosc z nich ma kiepska grafike, wyglada jak gry z 1998 roku i jest niedopracowana ale jesli chodzi o klimat to nie maja sobie rownych. Kolejnym wartym wspomnienia tytulem jest DayZ kolejna amatorska produkcja, kolejna gra o zombie a powoduje, ze nie chce sie wychodzic ze stodoly, bo tam (w miare) bezpiecznie i nikt Cie nie zabije. Wspomniany przez jakiegos kolesia w okularach slonecznych Sierens Blood jest konsolowym odpowiednikiem ciezkiego klimatu i pokazuje nam dlaczego duze koncerny boja sie inwestowac w ten rodzaj gier, gry (i jest to tylko moja opinia wiec butthurt schowajcie sobie do plecaka kolo drugiego sniadania od mamy) wiec gry tego rodzaju nie sprzedaja sie, nie sa pasza dla konsumenckiego zywca bo sa za ciezkie dla przecietnego Kowalskiego ktory w nocy spi a w dzien zapierdziela na 3 zmiany w fabryce kleju do protez i nie ma czasu na granie dluzej niz godzinke dzienie. Sa za ciezkie dla Jasia ktory gdy nie jest zajety paleniem majeranku z kolegami spod lawki to jest zbyt pijany by grac lub przeszkadza mu to, ze nie moze biegac i strzelac a na dodatek TSZA TU CZYTAC i MYSLIC?! CO TO JA W SZKOLE?! Jezeli brakuje wam takich gier jak Sillent Hill to pamietajcie o: Pierwsze primo, Jestescie w tak komfortowej sytuacji, ze macie czas by grac w tego typu gry. Drugie primo jestescie starzy i narzekacie na postep. Secundo felliatto LURK MOAR, jesli cos bylo dobre zawsze znajda sie ludzie ktorzy beda starali sie to zrobic jeszcze raz. Audi quatro Za duzo gier tego typu sprawilo by przesyt co jest gorsze dla jakosci niz niedosyt. BOOM!
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Wiadomości w tym wątku
[UserArt] Czym jest strach w dzisiejszych grach? - przez Chmurowaty - 18-03-2012, 14:36
RE: Czym jest strach w dzisiejszych grach? - przez Renzov - 08-06-2012, 20:43
Czym jest strach w dzisiejszych grach? - przez supaplex - 12-06-2012, 15:39
Czym jest strach w dzisiejszych grach? - przez Kemer - 13-06-2012, 13:10
RE: Czym jest strach w dzisiejszych grach? - przez Dark Archon - 13-06-2012, 13:32
RE: Czym jest strach w dzisiejszych grach? - przez Kemer - 13-06-2012, 13:33
Czym jest strach w dzisiejszych grach? - przez Avril - 26-06-2012, 01:12
Czym jest strach w dzisiejszych grach? - przez Ikeo - 16-08-2012, 11:45
RE: Czym jest strach w dzisiejszych grach? - przez Chmurowaty - 16-08-2012, 13:36
[UserArt] Czym jest strach w dzisiejszych grach? - przez Vickulec - 22-11-2013, 00:27
[UserArt] Czym jest strach w dzisiejszych grach? - przez milka124 - 26-03-2014, 00:16

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 07-07-2025, 21:16 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.