Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Gracze - Graczom › Teksty Użytkowników na Głównej
[UserArt] Czym jest strach w dzisiejszych grach?
Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 3.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb normalny
[UserArt] Czym jest strach w dzisiejszych grach?
Chmurowaty Offline
I Am Ultraviolet
Liczba postów: 399
Liczba wątków: 25
Reputacja: 163
16-08-2012, 13:36 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-08-2012, 13:37 przez Chmurowaty.)
Cześć Ikeo, fajnie że się z nami przywitałeś w taki sposób Smiling
Jak mogłeś zauważyć uważnie czytając mój subiektywny tekst, nie chodzi mi o gry typu Amnesia (Serio, usiłowałem w to grać kilka razy, również w niezliczone custom story i było tak porywające i "zabijające" klimatem że odpuszczałem po niecałej godzinie...z nudów). No i druga sprawa - 4chan jako źródło czegokolwiek naprawdę dobrego? Wolne żarty, 4chan to nic innego jak wielkie śmietnisko od dłuższego czasu gdzie nuda przeplata się z pr0n-atrakcjami nie tylko na niesławnym /b/. Grafika w horrorach? To się najmniej liczy, bo właśnie ta brzydota dodawała klimatu (pierwszy Silent Hill anyone?). Poza tym produkcje o zombie obecnie są tak płytkie że szkoda słów, DayZ nawet nie biorąc pod uwagę bo nie jest to produkt stand-alone a modyfikacja do ArmA2, ponownie - Mój tekst traktuje o pełnoprawnych produkcjach grozy, nie modyfikacjach czy indie Slenderów czy innych SCP. Gry tego rodzaju mogą się sprzedawać i to bardzo dobrze, pod jednym warunkiem - Ta gra ma naprawdę straszyć klimatem, muzyką i całą otoczką, a nie tylko kosmitą wyskakującym z kapsuły czy innej future-szafy. Kto tu mówi również o butthurtcie? Rozumiem że dla ciebie każda inna opinia od twojej to butthurt typa który jarał się horrorami od zawsze?
Tak, mam czas na granie w takie gry, to coś złego? Póki co twoja wypowiedź wygląda na spory butthurt desperata któremu życie średnio się powodzi i musi się wyżyć na przeciętnym "Kowalskim" i "Jasiu".

Nie jestem nawet osobą starą, jestem typowym licealistą ale fakt, do emerytury coraz bliżej.
Powtórzę jeszcze raz - Chodzi mi tylko i wyłącznie o pełnoprawne produkty a nie jakieś amatorskie gierki na godzinę, półtora.
Przesyt? Jaki przesyt ja się pytam? Wymień mi przynajmniej 15 naprawdę dobrych horrorów obecnej generacji, jeśli ci się uda, to przyznam że jest tego "przesyt". Boom odsyłam z powrotem Smiling
Happy to be on the food chain at all.
[Obrazek: Chmurowaty.png]
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Wiadomości w tym wątku
[UserArt] Czym jest strach w dzisiejszych grach? - przez Chmurowaty - 18-03-2012, 14:36
RE: Czym jest strach w dzisiejszych grach? - przez Renzov - 08-06-2012, 20:43
Czym jest strach w dzisiejszych grach? - przez supaplex - 12-06-2012, 15:39
Czym jest strach w dzisiejszych grach? - przez Kemer - 13-06-2012, 13:10
RE: Czym jest strach w dzisiejszych grach? - przez Dark Archon - 13-06-2012, 13:32
RE: Czym jest strach w dzisiejszych grach? - przez Kemer - 13-06-2012, 13:33
Czym jest strach w dzisiejszych grach? - przez Avril - 26-06-2012, 01:12
Czym jest strach w dzisiejszych grach? - przez Ikeo - 16-08-2012, 11:45
RE: Czym jest strach w dzisiejszych grach? - przez Chmurowaty - 16-08-2012, 13:36
[UserArt] Czym jest strach w dzisiejszych grach? - przez Vickulec - 22-11-2013, 00:27
[UserArt] Czym jest strach w dzisiejszych grach? - przez milka124 - 26-03-2014, 00:16

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 04-07-2025, 01:51 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.