Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! v
« Wstecz 1 ... 55 56 57 58 59 ... 62 Dalej »

Witam serdecznie :)
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb normalny
Witam serdecznie :)
Zodiak Offline
ś.p. Brat Zodiac
*
Liczba postów: 6
Liczba wątków: 2
Reputacja: 0
25-08-2012, 23:14
Dobry wieczór wszystkim Smiling. Po zafascynowaniu się kanałem na arhn.eu na yt postanowiłem odwiedzić forum. Bardzo trudno mówić coś o sobie, ale chciałbym jakoś się zaprezentować w nowej społeczności i zostać jej znaczącym członkiem (Ha!). Jestem graczem głównie pecetowym, nie żebym nie lubił konsol (miałem kiedyś ps2, które zostało sprzedane), lecz po prostu nie miałbym dla nich czasu. Gram praktycznie od małego, gustuję w wielu gatunkach, a moje ulubione pozycje, to: seria Heroes of Might and Magic (z naciskiem na III), Seria Fallout, Seria the Elder Scrolls, Seria Call of Duty, Warhammer 40K DoW, Wiedźmin 1/2, Sacred, Commandos, Worms Armagedon/WWP, Terraria i wiele wiele innych. Jeśli chodzi też o wydania gier, to preferuję pudełkową dystrybucje, uwielbiam grube instrukcje, edycje kolekcjonerskie i szczególnie old school'owe big boxy. W pewnym sensie mógłbym się nazwać "kolekcjonerem", nie tylko "graczem". Udzielam się czasem na forum CD-Action (którego jestem też stałym czytelnikiem), ale bardziej preferuję fora o mniejszej liczbie użytkowników - wszyscy się znają, a także można już mówić o pewnego rodzaju więziach, między userami. Gry nie są jednak w moim życiu najważniejsze - lubię też różnorakie sporty - biegi, koszykówka, rower, tenis stołowy, kulturystyka. Uważam że rozwój ciała powinien iść na równi z umysłem Smiling. Jeśli chodzi o książki to może nie czytam tak często, jakbym chciał, ale bardzo lubię Sagę o Wiedźminie, czy dzieła Stephena Kinga. Jak każdy słucham muzyki, bardzo lubię rap, zarówno polski, jak i amerykański, ale gustuję też w rocku czy punk rocku, podobają mi się też takie twory jak Gorillaz, które mieszają różne gatunki.

Podsumowując - Witam wszystkich razem i każdego z osobna. Jak masz do mnie jakieś pytanie to śmiało. Dzięki jeśli doczytałeś do końca.
[Obrazek: 13211966959785de7dc2922.png]
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Wiadomości w tym wątku
Witam serdecznie :) - przez Zodiak - 25-08-2012, 23:14
RE: Witam serdecznie :) - przez Chmurowaty - 25-08-2012, 23:20
RE: Witam serdecznie :) - przez Etheor - 25-08-2012, 23:35
RE: Witam serdecznie :) - przez Zodiak - 26-08-2012, 00:09

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 13-05-2025, 16:57 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.