05-09-2012, 22:25
W dziciństwie mało co grałem, ale kilka tytułów się znajdzie
1. Star Wars episode I Racer - moja ulubiona futurystyczna ściganka, dużo bym dał żeby móc znów w nią zagrać
2. Star wars episode I Jedi Power Battles - nigdy tej gry nie skończyłem , ale bawiłem się przednio
3. Rayman (1995) - heh, całe osiedle w to grało , więc ja też, i nie żałuje
4. Need for speed Porsche 2000 - pierwsza ściganka samochodowa
5. Command & Conquer Generals - do dziś ulubiony RTS
6. Twierdza krzyżowiec , jeszcze na przedszkolnych komterach mieliśmy demo, nikt nie mógł przejść pierwszej misji
7. Sporo gier z tzw. "demot disców" niestety mało co nazw z nich pamiętam
, chyba tylko "Tombe"
ps. czy może mi ktoś przypomnieć nazwe starego bombermana , pamiętam że było się gościem w białym kombinezonie, gracz drugi był w czarnym
a na pierwszej cutscence kogoś porywali, dziękuje za wszelką pomoc, niestety tylko tyle pamiętam
1. Star Wars episode I Racer - moja ulubiona futurystyczna ściganka, dużo bym dał żeby móc znów w nią zagrać

2. Star wars episode I Jedi Power Battles - nigdy tej gry nie skończyłem , ale bawiłem się przednio
3. Rayman (1995) - heh, całe osiedle w to grało , więc ja też, i nie żałuje
4. Need for speed Porsche 2000 - pierwsza ściganka samochodowa
5. Command & Conquer Generals - do dziś ulubiony RTS
6. Twierdza krzyżowiec , jeszcze na przedszkolnych komterach mieliśmy demo, nikt nie mógł przejść pierwszej misji

7. Sporo gier z tzw. "demot disców" niestety mało co nazw z nich pamiętam
, chyba tylko "Tombe"

ps. czy może mi ktoś przypomnieć nazwe starego bombermana , pamiętam że było się gościem w białym kombinezonie, gracz drugi był w czarnym

a na pierwszej cutscence kogoś porywali, dziękuje za wszelką pomoc, niestety tylko tyle pamiętam