07-11-2012, 23:49
- Michael McCain i jego OST do jednej z moich ulubionych gier Deus Ex: Human Revolution
- Fallout, wszystkie części miały to coś, ale szczególnie utwory z Galaxy News Radio w trójeczce zapadły mi w pamięć (I don't want to set the woooorld ooooon fireeeeeee...)
- Gemini Rue, piękna gra, piękna fabuła, piękny dubbing i trzymający równie wysoki poziom soundtrack
- Machinarium, te industrialne, mechaniczne brzmienia mają to coś w sobie
- Skyrim (chyba nie trzeba komentować :P)
- S.T.A.L.K.E.R. (cała seria), wprawdzie żaden utwór nie zapada w pamięć, ale wszystkie razem tworzą niesamowicie klimatyczną całość, bez której nie wyobrażam sobie przemierzania Zony
- Saint Row The Third, dla odmiany nieco inne rytmy, bardziej klubowe (do dziś mam taki sam dzwonek w telefonie jak główny bohater
), ale zdarzają się też takie z udziałem orkiestry
- Mirror's Edge
- Grim Fandango
- Większość dokonań Jespera Kyda, szczególnie w serii Assassin's Creed, robi na mnie wrażenie
- Diablo II i III (po prostu nerdgasm dla uszu spragnionych mrocznych klimatów)
- Battlefield Bad Company 2: Vietnam, słucham jej do dzisiaj, naprawdę pozytywna ścieżka dźwiękowa ^^
- Fallout, wszystkie części miały to coś, ale szczególnie utwory z Galaxy News Radio w trójeczce zapadły mi w pamięć (I don't want to set the woooorld ooooon fireeeeeee...)
- Gemini Rue, piękna gra, piękna fabuła, piękny dubbing i trzymający równie wysoki poziom soundtrack
- Machinarium, te industrialne, mechaniczne brzmienia mają to coś w sobie

- Skyrim (chyba nie trzeba komentować :P)
- S.T.A.L.K.E.R. (cała seria), wprawdzie żaden utwór nie zapada w pamięć, ale wszystkie razem tworzą niesamowicie klimatyczną całość, bez której nie wyobrażam sobie przemierzania Zony
- Saint Row The Third, dla odmiany nieco inne rytmy, bardziej klubowe (do dziś mam taki sam dzwonek w telefonie jak główny bohater

- Mirror's Edge
- Grim Fandango
- Większość dokonań Jespera Kyda, szczególnie w serii Assassin's Creed, robi na mnie wrażenie
- Diablo II i III (po prostu nerdgasm dla uszu spragnionych mrocznych klimatów)
- Battlefield Bad Company 2: Vietnam, słucham jej do dzisiaj, naprawdę pozytywna ścieżka dźwiękowa ^^
![[Obrazek: 2013-03-10_1456.png]](http://content.screencast.com/users/Huiggi/folders/Jing/media/70ee9c2a-5614-4aec-85c9-96670e08e2b4/2013-03-10_1456.png)