Także nie będę oryginalny i powiem, że to zależy od tego, co lubisz. Jeśli lubisz czystą nawalankę, polecam God of War. Jeśli lubisz gry, w których jest dużo akcji i elementy logiczne a także zręcznościowe, Uncharted jest właśnie dla Ciebie! A może lubisz spędzać czas na rozrywce z rodzina i przyjaciółmi? Może nie masz ochoty na poważną grę? Little Big Planet 2 to w takim razie tytuł obowiązkowy. Wybierz sam 
Jeszcze jedno, na jednym gatunku zbytnio się nie znam, więc mam nadzieję, że autor nie obrazi się, jak dołączę się do pytania. Mianowicie szukam dobrej gry samochodowej. W grę wchodzi wszystko. Nie ograniczam się do symulatorów, lub NFS'ów. Podobno Gran Turismo 5 jest must have na PS3, jednakże nie mam zdania, bo mam małe doświadczenie w samochodówkach. Jedyna, którą obecnie mam na PC, to staruśki NFS: Most Wanted. Co polecacie?

(27-01-2013, 13:27)ENLUR napisał(a): Jak wyżej. To zależy co ty lubisz, jeżeli rpg to polecam Dragon's Dogma bądź Dark Souls, z fpsów masz co wybierać Killzone, Resistance, Uncharted (ten trzeci to obowiązek) itd. Mógłbym tak wymieniać w nieskończoność najlepiej ustal w co chcesz grać i wtedy poszukaj gier w tym zakresie.Hmmmm? Od kiedy Uncharted to FPS? Skoryguję Cię trochę. FPS - First Person Shooter - Strzelanka z widokiem z perspektywy pierwszej osoby. W Uncharted widzimy świat zza pleców bohatera, także ja nazwałbym tą grę TPS'em.
Jeszcze jedno, na jednym gatunku zbytnio się nie znam, więc mam nadzieję, że autor nie obrazi się, jak dołączę się do pytania. Mianowicie szukam dobrej gry samochodowej. W grę wchodzi wszystko. Nie ograniczam się do symulatorów, lub NFS'ów. Podobno Gran Turismo 5 jest must have na PS3, jednakże nie mam zdania, bo mam małe doświadczenie w samochodówkach. Jedyna, którą obecnie mam na PC, to staruśki NFS: Most Wanted. Co polecacie?