10-02-2013, 19:01
Zobacz sobie Mu online :P w tej grze z grubsza chodzi o to żeby wbijać grand resy, żeby to zrobić musisz mieć wyznaczoną ilość resów, żeby zdobić resa musisz uzyskać odpowiednio poziom. Po każdym resie postać zaczyna od pierwszego poziomu, ale zachowują ci się punkty umiejętności, a pod grand resie startujesz z 1 lvl z początkowymi umiejętnościami. Jest kilka wydań tej gry które nazywane są sezonami. W w początkowych sezonach były tylko trzy postacie i miały 1 quest na wyższą klasę. Teraz w jednym chyba z nowszych sezonów to jest sezon szósty, jest aż siedem postaci i chyba większość ma 2 quest żeby mieć wyższą klasę. Ostatnio też doszła kamera 3d :P, bo wcześniej tylko mogliśmy widzieć naszą postać z określonego punktu widzenia. Z tego co wiem do mu online nie ma jednego globalnego serwa jak np w League of Legends, tylko jest dużo prywatnych i sam musisz znaleźć sobie serwer, to nie powinno być trudne wystarczy w google wpisać "mu online serwery". Z tego co wyżej napisałem może wydawać się że gra nie ma jakiegoś większego sensu i chyba tak jest ale cieszy się dość sporą popularnością, bo z łatwością można znaleźć do niej serwery.
Mnie osobiście kiedyś to wciągnęło i spędziłem przy tej grze kilka godzin, ale większość z nich to było trzymanie jednego klawisza i oglądanie jakiegoś serialu lub filmu :P.
Mnie osobiście kiedyś to wciągnęło i spędziłem przy tej grze kilka godzin, ale większość z nich to było trzymanie jednego klawisza i oglądanie jakiegoś serialu lub filmu :P.