(27-01-2013, 01:20)OxSMOKxO napisał(a): Siema kupiłem niedawno PS3 slim i zastanawiam sie jaką gre kupić może coś mi doradzicie tak do 150zł może byc zwykła lub kolekcjonerka (Harry Potter i Assassin Creed niewchodzi w gre bo mam na pc wszystkie części). Zależy mi żeby ta gra byla unikatowa czyli tylko na PS3 a nie na inne platformy też :P
Ale chodzi ci o nówkę w sklepie, czy używany np. z allegro? Tanie gry ze sklepów to polecam kolekcje essentials, za niewielkie pieniądze dostajesz naprawdę dobre gry (tu exlusivów do wyboru: god of war 3,heavy rain, little big planet, rachet i clank, heavenly sword itp.) Jeśli zamierzasz szukać używanych to polecam serię infamus albo uncharted. Gry świetne, mechaniką podobne do assasyna (zwłaszcza infamus, jeśli chodzi o parkur) a i stosunkowo niedrogie (ja pierwszego infamus zdobyłem za 30 zł)
(14-02-2013, 19:36)Valhalla napisał(a): Zdecydowanie Metal Gear Solid 4, na tą chwilę dostaniesz ją po bardzo atrakcyjnej cenie. Gra wydana pare lat temu ale jest nadzwyczaj uniwersalna i ponadczasowa 
Nie wiem czy czwórka to dobry pomysł, o ile nie zapoznał się z tym uniwersum wcześniej. Masa odniesień i flasbaków może zrazić. Lepiej wtedy zacząć od serii wydanych w klasyce (z dwójka i trójka i opisaną pierwszą częścią w instrukcji).